News Update :

* Larry K NBA Επιμένουμε με Lakers..!!!

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013




Δεν πιστευω να χει κανεις παραπονο.Χθες ηταν μια καταπληκτικη μερα οπου περασε και η τριαδα μας αλλα και 8/10 παιχνιδια συνολικα.Εδω και δεκα μερες νομιζω οτι εχουμε βγαλει τοσα ωστε απο  δω και περα και ως το τελος της σεζον να παιζουμε τζαμπα.Και ειμαι πολυ χαρουμενος που σημερα βρηκα τοσα μηνυματα στο facebook.Ολα ελεγαν τα καλυτερα λογια.Παντως το παροπονο θα το πω και παλι..Πολλοι μας ακολουθουν και ελαχιστοι βοηθουν.
Βρειτε με στο facebook...ΕΔΩ




Raptors-Thunder.Μετα απο καποιες σερι νικες στη εδρα του το Τοροντο εκανε την ηττα απο το Σακραμεντο.Και πιστευω οτι σημερα θα τις κανουν δυο.Η Οκλαχομα ξεκιναει να δωσει καποια παιχνιδια εκτος εδρας και θελει να ξεκινησει με νικη.Ερχεται απο πολυ καλο παιχνιδι με τους Σιξερς και ειναι φυσικα και καλυτερη ομαδα.
OKC Thunder  -7.5


Heat-Wizards.Ηττα στην εδρα του το Μαιαμι απο το Σικαγο και ολοι σημερα λογικα περιμενουν να ξεσπασει απεναντι στους αδυναμους Μαγους.Πιθανο σεναριο.Παντως οι φιλοξενουμενοι δεν περιμενουν κατι απο το σημερινο παιχνιδι και θα παιξουν χωρις αγχος.Μαλιστα καπως ετσι εγινε και στο παιχνιδι με τους Νετς και εχασαν στις λεπτομερειες.Καλυτερο σημειο εδω νομιζω οτι ειναι το αντερ.Το προτιμω απο τον ασσο.
Under  191.5


Lakers-Nuggets.Ναι οι Λέικερς δεν παιζουν καλα.Ναι ο Κομπε ειπε οτι δεν παιζουμε καλα γιατι ειμαστε μεγαλοι σε ηλικια.Ναι ερχονται απο δυο ηττες.Ναι παιζουν με τους φορμαρισμενους και δυνατους Ναγκετς.Παρολα αυτα ομως δεν μπορω να πιστεψω οτι η ομαδα του L.A. μπορει να μεινει εκτος πλει οφ.Γιατι αν συνεχισει ετσι μαλλον δεν θα τα καταφερει.Σημερα ειναι μεγαλη ευκαιρια να δειξει οτι μπορει απεναντι στο Ντενβερ που εκτος δεν ειναι οπως ειναι στην εδρα του.Πιθανον να μην εχει τον Χαουαρντ αποψε η γηπεδουχος αλλα και παλι με οσο ρισκο κι αν εχει η επιλογη μου παω στον ασσο.
L.A. Lakers  -4.5




RAPTORS
THUNDER
     2     -7.5 
HEAT
WIZARDS
Under    191.5 
PISTONS
BOBCATS
Under    194.5 
SUNS
GRIZZLIES
Under    187.5 
LAKERS
NUGGETS
     1     -4.5 





Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.