News Update :

* Eurocup Δυο ντέρμπι που θα μπορούσαν να ναι και τελικοί

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013





                 Καλημερα....

Χθες ειχε μονο ενα παιχνιδι οποτε πηραμε ρεπο.Σημερα αρκετα τα παιχνιδια αλλα το Γιουροκαπ δεν ειναι απο τα καλυτερα.Εχει και τρια αρκετα ενδιαφεροντα παιχνιδια απο το πρωταθλημα Γερμανιας.Ας παμε να δουμε τι βλεπουμε σημερα...

Κανοντας εγγραφη στην MyBet μεσα απο την σελιδα μας παιρνετε τα Μπονους σας και μας βοηθατε κι εμας..







Ξεκιναμε με ενα ντερμπι στο Γιουροκαπ.Η Γαλατα υποδεχεται την Ουνικς Καζαν.Πολυ καλο ροστερ και οι δυο ομαδες και θα μπορουσαν ανετα να παιζουν και Ευρολιγκα.Η γηπεδουχος ενισχυθηκε με τον Αρογιο.Πολυ δυνατη εδρα και λογικα μπορει να νικησει σημερα ισως και ευκολα.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ  -4.5


Δευτερο ματς παλι ντερμπι.Μια ρωσικη μονομαχια.Η Σπαρτακ εφτασε αηττητη ως εδω αλλα δεν κερδισε και πολυ ευκολα ολα τα παιχνιδια.Επισης εφυγε ο Μπεβερλι για ΝΒΑ (Χιουστον) και ηρθε ο μετριος κατα τη γνωμη μου Κορολεφ.Η Κουμπαν εχει καλο ροστερ με παιχτες εμπειρους σε μεγαλα ματς.Εχει και ενα χαντικαπ ικανοποιητικο οποτε παω στο διπλο.
ΚΟΥΜΠΑΝ  +4.5


Κλεινω με ενα παιχνιδι απο Γερμανια.Θα παμε με το διπλο της αγαπημενης Βοννης.Την πιστεψαμε στα δυο τελευταια της παιχνιδια και μας δικαιωσε απολυτα.Η πιεση λειτουργησε ευεργετικα στην ομαδα του Κοχ που δειχνει να παιρνει τα πανω της.Η γηπεδουχος μετραει μολις μια νικη στα τελευταια 5 παιχνιδια.Ηταν αυτη που σκορπισε την Αλμπα.Με οσο ρισκο κι αν εχει η επιλογη μου παω στο διπλο.
ΒΟΝΝΗ  +3.5





                                                 EUROCUP
ΣΠΑΡΤΑΚ ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥΠ.
ΚΟΥΜΠΑΝ
     2     +4.5 
ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ
ΣΕΒΙΛΛΗ
Over       159.5 
ΜΠΟΥΤΙΒΕΛΝΙΚ
ΜΠΑΝΒΙΤ
     2     +0.5 
ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ
ΤΡΙΟΥΜΦ
Under     144.5 
ΟΥΛΜ
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
     2     -0.5 
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ
     1     -4.5 
ΜΠΙΛΜΠΑΟ
ΝΙΜΠΟΥΡΓΚ
Over      153.5 



                                                 ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΜΠΕΙΡΟΥΘ
ΒΟΝΝΗ
    2     +3.5
ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ
ΑΡΤΛΑΝΤ
Over      156.5
ΤΡΙΕΡ
ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
    2     +10.5 





Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.