News Update :

* Larry K NBA Έτοιμοι να βάλουν δύσκολα οι Pacers στο Miami

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013






        Καθημερινα δειχνουμε το ποσο καλοι και ποσο διαβασμενοι ειμαστε.Χθες ηταν η απολυτη επιβεβαιωση.Δεν νομιζω να ειδατε αλλου να μιλανε οτι εχουν αξια οι κοντρες και οι εκπληξεις στα παιχνιδια που ειχαμε.Κι εγινε ο χαμος.Δυστυχως δεν μας εκατσε μονο το Σακραμεντο.








Pacers-Heat.Ισως το ντερμπι της ημερας μαζι με το ματς στο Toyota Center του Χιουστον.Το πρωτο παιχνιδι μεταξυ τους ειναι για φετος το αποψινο.Ο Βογκελ εχει φτιαξει μια ομαδα που παιζει σιδερενια αμυνα και ειναι το κλειδι της επιτυχιας μεχρι τωρα.Πολυ δυνατη στην εδρα της η Ιντιανα και εχει και τον Χιλ να ξεκιναει να βρισκει ρυθμο μετα την επιστροφη του.
Το Μαιαμι ειναι γνωστη μας πολυ μιας και πολλες φορες αναλυσαμε και το παιχνιδι της και τα οπλα της.Συνεχιζει να χει το προβλημα στην ρακετα της.Ερχεται απο νικη στην εδρα των Γουιζαρντ.Παντως το σκορ ειναι και λιγο πλασματικο.Η διαφορα ανοιξε στην τελευταια περιοδο.
Πιστευω οτι οι Πεισερς μπορουν να βαλουν δυσκολα στον Σποελστρα αποψε.Θα παμε με τους γηπεδουχους.
IND Pacers  +2.5


76ers-Nets.Επιστρεφουν στην εδρα τους οι Σιξερς μετα την περιοδεια που εκαναν με 8 παιχνιδια εκτος.Αρνητικο το προσιμο παντως αφου ηττηθηκαν στα 6 απο αυτα.Εκαναν βεβαια και το μεγαλο διπλο στο L.A.Οι Νετς δειχνουν να εχουν αναγεννηθει μετα την αλλαγη προπονητη και παιζουν πολυ καλα.Η Φιλαδελφεια θελει να παιξει καλα στο πρωτο παιχνιδι στην εδρα της μετα απο καιρο και εχει τον τροπο να νικησει.
76ers  -1.5


Bucks-Suns.Χωρις προπονητη οι γηπεδουχοι μετα την απολυση του Σκαιλς.Ερχονται απο 4 συνεχομενες ηττες και η νικη σημερα ειναι μονοδρομος.Δεν εχει κακο υλικο το Μιλγουοκι και μπορει να ειναι παντα ανταγωνιστικο.Το Φοινιξ εκτος ειναι τραγικο.Επισης ερχεται απο 3 ηττες σερι και αυτο.Δεν του δινω τυχη αποψε.
MIL Bucks  -5.5






76ERS
NETS
     1     -1.5 
PACERS
HEAT
     2     +2.5 
BUCKS
SUNS
     1     -5.5 
ROCKETS
LAKERS
Under     219.5 
TWOLVES
HAWKS
Under     190.5 






Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.