News Update :

* Eurocup Ισπανικός "εμφύλιος"

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013




               Καλημερα

Χθες επαιξε αμυνα η Γαλατα και κρατησε χαμηλα την Ουλμ.Μας χαλασε ομως το οβερ.Το ισπανικο ματς ηταν και πιο δυσκολα αλλα περασε η προβλεψη μου.Παντως ηταν ματσαρα σε ολη την διαρκεια.
Συνεχεια σημερα με Eurocup.





Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.Κανοντας εγγραφη και παιζοντας τα στοιχηματα σας στην MyBet αφου πριν πατησετε σε ενα απο τα banner που ειναι     στην σελιδα μας








Πρωτο ματς το Μπανβιτ-Τριουμφ.Χαρακτηριστικο και των δυο ομαδων ειναι οτι δεν εχουν καποιον μεγαλο σταρ και ειναι ομαδες συνολου.Οι Τουρκοι ερχονται απο νικη με την Μπουντοτσνοστ και στην εδρα τους ειναι δυνατοι.Η Τριουμφ αν και στο πρωτο γυρο ειχε μονο νικες,στην φαση αυτη τωρα εχει 2 ηττες σε 2 ματς.Η Μπανβιτ νομιζω οτι θα δωσει βαση στην αμυνα ωστε να ελεγξει τον ρυθμο και να μην κανει καποια γκελα σημερα.Ισως να καλυψει και το χαντικαπ αλλα επειδη και οι φιλοξενουμενοι "καιγονται" και το χαντικαπ ειναι μεγαλο καλυτερα να παμε στο αντερ.
Under  160.5


Συνεχιζω με Ισπανια.Η Σεβιλλη ενω στο πρωταθλημα κανει νικες στην Ευρωπη εκανε και δευτερη ηττα στην Σπαρτακ.Λογικη μεν ηττα αλλα ειδαμε οτι δεν προβαλε καμια αντισταση κι εχασε πολυ ευκολα.Η Λοκομοτιβ μετα το μεγαλο διπλο στη Σπαρτακ νικησε και τη Ζιελονα και δικαιως ειναι ενα απο τα φαβορι για την κουπα.Στην νικη το χαντικαπ στον οπαπ και με 3.5 στον ασσο στις εταιριες του εξωτερικου.Θα ρισκαρω εδω και θα παω με τους Ισπανους που αν θελουν να χουν ελπιδες πρεπει να κερδισουν.
ΣΕΒΙΛΛΗ  +3.5


Μενω Ισπανια και παμε στο ντερμπι "εμφυλιο".Αντιθετους βιους για τις δυο ομαδες.Το Μπιλμπαο κερδιζει στο πρωταθλημα και εχει 2 ηττες σε ισαρυθμα παιχνιδια στην Ευρωπη.Η Βαλενθια 2 στα 2 νικες στην Ευρωπη και 2 σερι ηττες στην ABC.Τελευταια νικη μαλιστα στο πρωταθλημα την εκανε αρχες του μηνα εναντιον του Μπιλμπαο σε ενα ματς που κριθηκε στην παραταση και με σκορ ΝΒΑ.
Εχουμε και λεμε λοιπον.Το Μπιλμπαο καιγεται για την νικη και η Βαλενθια εχει καποιες απουσιες.Αυτα μας φερνουν πιο κοντα στον ασσο.Ομως με τις εμφανισεις που κανει το Μπιλμπαο δεν μπορω να το εμπιστευτω.Επειδη εχει καλυτερο ρυθμο η Βαλενθια και ειναι εμπειρη ομαδα θα κοιταξει να ελεγξει το ματς.Δεν την συμφερει σε μια καυτη εδρα να ανοιξει ο ρυθμος.Αν και οριακο πολυ το 158 στο συνολικο σκορ διαλεγω το αντερ κι εδω.
Under  158.5







ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
    2    +7.5 
ΜΠΑΝΒΙΤ
ΤΡΙΟΥΜΦ
Under  160.5 
ΜΠΟΥΤΙΒΕΛΝΙΚ
ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ
    2    +5.5 
ΝΙΜΠΟΥΡΓΚ
ΡΙΓΑ
Over   159.5 
ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ
ΣΠΑΡΤΑΚ ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥΠ.
Under  145.5 
ΜΠΙΛΜΠΑΟ
ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Under  158.5 
ΣΕΒΙΛΛΗ
ΚΟΥΜΠΑΝ
    1    +3.5 








Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.