News Update :

* Larry K NBA Νέα δοκιμασία σε δύσκολη έδρα για τους Thunders

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013




Πολυ καλα πηγε η χθεσινη μερα.Ειδικα για οσους παιζουν τα παιχνιδια μονα.Περασαν τα 3 απο τα 4 σημεια μας.Δεν μας εκανε τη χαρη μονο το Ορλαντο.Πολυ σωστα διαβασαμε και παιξαμε τοσο το αντερ στο Κλιβελαντ οσο και τις νικες και παντα με χαντικαπ των Μπακς και Οκλαχομα.
Σημερα αρκετα τα παιχνιδια και θελουμε να πρασινισει ο πινακας μας.




Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.Κανοντας εγγραφη και παιζοντας τα στοιχηματα σας στην MyBet αφου πριν πατησετε σε ενα απο τα banner που ειναι     στην σελιδα μας






Bulls-Pistons.Σε καλη φαση και οι δυο ομαδες.Με το Σικαγο στην εδρα του να κερδιζει και τους Λεικερς παρα τις απουσιες του.Το Ντιτροιτ εχει καλα αποτελεσματα αλλα στην εδρα του.Εκτος χανεται και ειδικα επιθετικα.Αυτο μαζι με την καλη αμυνα των Μπουλς κανουν φαβορι τους γηπεδουχους.Πιθανον να καλυψουν και το χαντικαπ αλλα και το αντερ μου κανει.
Under  183.5


Rockets-Nuggets.Εβαλε τελος στις σερι ηττες το Χιουστον αλλα δεν επεστρεψε ακομα και στις καλες εμφανισεις.Με το ζορι κερδισε στη Σαρλοτ προχθες.Σημερα το παιχνιδι τους ευνοει καθως και η ομαδα του Τζ.Καρλ παιζει σε γρηγορο ρυθμο και κανει σκορ.Δειχνουν καποια σημαδια κοπωσης και οι Ναγκετς αλλα σημερα δεν θα πιεστουν απο καμια ζορικη αμυνα.Ψηλα βγηκε παντως το οριο στο συνολικο σκορ αλλα οταν μας πετανε γαντι εχουμε μαθει να το σηκωνουμε.Οβερ ρε.!!
Over  216.5


Warriors-Thunder.Ακομα ενα ντερμπι εχει να δωσει η Οκλαχομα μολις 24 ωρες μετα την πολυ καλη εμφανιση και νικη με τους Κλιπερς.Το Γκολντεν Στειτ φετος παιζει πολυ καλο μπασκετ ειναι σταθερο και στην εδρα του κοιτα στα ματια τους παντες.Η Οκλαχομα οπως ειπα περασε και χθες απο μια δυσκολη εδρα και ισως σημερα βγαλει και μια κουραση.Εστω και αυτο το μικρο χαντικαπ εμενα μου κανει για να παω με τους γηπεδουχους.Πιθανον να εχουμε ντερμπι και φανει καθοριστικο.
GS Warriors  +2.5







BOBCATS
HAWKS
    2    -4.5 
HEAT
RAPTORS
    1    -10.5 
GRIZZLIES
LAKERS
Under  188.5 
TWOLVES
NETS
    1    +5.5 
BULLS
PISTONS
Under  183.5 
ROCKETS
NUGGETS
Over    216.5 
SPURS
HORNETS
    1    -9.5 
JAZZ
WIZARDS
    1    -6.5 
TBLAZERS
PACERS
    1    -1.5 
KINGS
SUNS
Under  203.5 
WARRIORS
THUNDER
    1    +2.5 








Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.