News Update :

* Euroleague Πρόβα τελικού στη Μαδρίτη

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013




                      Καλημερα..

Χθες παλι η γκαντεμια εκανε την παρουσια της.Δυο παιχνιδια τα χασαμε στο ποντο.Τα ιδια συνεβησαν και σε καποια παιχνιδια του Larry K στο ΝΒΑ.
Σημερα ομως ειναι τα καλα παιχνιδια που οσο δυσκολα κι αν ειναι μας προκαλουν να στοιχηματισουμε.






Ξεκιναμε απο το μεγαλο ντερμπι στη Μαδριτη που οπως γραφω και στο τιτλο ειναι προβα τελικου.Και οι δυο ομαδες εχουν στοχο εκτος απο την πρωτια στον ομιλο και την κατακτηση του τιτλου.Η Ρεαλ αηττητη εχει το προβαδισμα.Ερχεται απο μεγαλη νικη στο Οακα σε ενα ματς που εδειχνε οτι θα ταν χαμενο γιατι ο Παναθηναικος την ειχε μπλοκαρει πολυ καλα.Στην τεταρτη περιοδο ομως εσφιξε πολυ την αμυνα εκμεταλευτηκε και το οχι καθαρο μυαλο τοσο των παιχτων οσο και του παγκου των πρασινων και εφυγε με μεγαλο διπλο.
Η Τσσκα εκανε μεγαλη γκελα με τη Μαλαγα.Εχασε και μαλιστα πολυ ανετα αφου δεν μπορεσε να παιξει περιφερειακη αμυνα και δεχτηκε πολλα τριποντα.Σημερα θελει νικη στη Μαδριτη για να φτασει την Ρεαλ.
Πολυ δυσκολη η προβλεψη.Σιγουρα αυτο που ειδαμε απο την Τσσκα την προηγουμενη βδομαδα δεν ηταν αυτο που μπορει να παιξει.Παντως για να μπορεσει να σταθει στο παρκε θα πρεπει να παιξει την αμυνα που ξερει και να μην αφησει την Ρεαλ να δωσει το ξεφρενο ρυθμο που συνηθιζει.
Θα παω εστω και με ρισκο στο αντερ εδω.
Under  153.5


Μενω Ισπανια.Η Μπαρτσελονα υποδεχεται την Σιενα σε ακομα ενα πολυ καλο παιχνιδι.Οι γηπεδουχοι ακομα ενα ματς χωρις το Ναβαρο.Πηρε τον Ολεσον που ηταν στη Καχα αλλα δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο.Χωρις τον αρχηγο σημερα θα δωσει εμφαση στην αμυνα και παλι ο Πασκουαλ.
Η Σιενα ερχεται απο νικη αλλα με την πιο αδυναμη ομαδα του ομιλου.Δειχνει να ναι λιγο κουρασμενη απο τα συνεχη παιχνιδια.Και η Σιενα και η Μπαρτσελονα ειναι αηττητες στην φαση των 16.Το οριο στο συνολικο σκορ ειναι οριακο και με ρισκο θα προτιμησω το οβερ
Over  148.5






ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΑΛΜΠΑ
Over   145.5 
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
Under  150.5 
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΣΙΕΝΑ
Over   148.5 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
    2    +7.5 
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
Under  153.5 







Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.