News Update :

* Larry K NBA Έτοιμος δείχνει ο Nowitzki

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013





 Χθες το ειπα το εγραψα καθαρα και ξαστερα.Ακομη και στο τιτλο.Η Βοστονη δεν θα ειχε κανενα θεμα με το οτι τραυματιστηκε ο Ροντο.Οι παιχτες στο ΝΒΑ ειναι καραεπαγγελματιες.Ηταν χθες το σημειο της αγωνιστικης.Οσοι το παιξαμε μονο κερδισαμε.Οσοι πιστεψαν οτι σοκαριστικαν ολοι απο τον τραυματισμο του Ροντο και αυτο θα ειχε αντικτυπο στο ματς μαλλον δεν γνωριζουν πολλα για το ΝΒΑ.
Παμε στα σημερινα μας οπου εχουμε μονο δυο παιχνιδια.





Thunder-Grizllies.Η Οκλαχομα ερχεται απο αλλη μια ηττα αυτη τη φορα στο L.A.Μαλιστα εγινε και μια ψιλοφασαρια στα αποδυτηρια με το Ιμπακα και τον Ντουραντ.Ο λογος ειναι οτι δεν μοιραζει παιχνιδι ο δευτερος και ακομα κι οταν τον κλεινουν καλα οι αντιπαλοι αυτος συνεχιζει και παιρνει τις προσπαθειες.Σημερα εχει την ευκαιρια για επιστροφη στις νικες.
Το Μεμφις εχασε τον Rudy Gay που εφυγε για το Τοροντο και πηρε ανταλλαγα τους Austin Daye και Tayshaun Prince.Σε καλη κατασταση παντως κι ερχεται απο νικη με τους Σιξερς.
Καλο παιχνιδι θα δουμε αποψε αλλα νικητη μαλλον θα εχουμε τους γηπεδουχους.Εχουν καλυτερη ομαδα και θελουν να επιστρεψουν και στις νικες και στις καλες εμφανισεις.
OKC Thunder  -8.5


Warriors-Mavericks.Πολυ καλο στην εδρα του το Γκολντεν Στειτ που εχει κερδισει πολυ δυνατους αντιπαλους.Ερχεται απο νικη μεσα στο Τοροντο παρα τις απουσιες που ειχε.Επιστρεφει σημερα ο Μπογκουτ.Το Νταλας ερχεται απο ηττα στο Πορτλαντ αλλα και με εναν Νοβιτσκι να κανει πολυ καλο παιχνιδι και να δειχνει οτι ειναι ολο και πιο ετοιμος.
Ντερμπι περιμενω και στα ντερμπι εχει αξια το χαντικαπ.
DAL Mavericks  +4.5







Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.