News Update :

* Euroleague Με το μυαλό στο ντέρμπι οι "πράσινοι"

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013




                   Καλημερα...

Χθες περασε η δυαδα μας και μαλιστα στα δυο πιο δυσκολα και ντερμπι παιχνιδια της αγωνιστικης.Δεν θα μεινω ομως σ αυτο εγω.Και δεν ειναι καμια μαγκια αν θελετε κιολας το να περασει καποιος μια δυαδα.Εχουμε περασει 5αδες κι 7αδες αλλωστε.Απο τα χθεσινα πιο σημαντικο λοιπον ειναι οτι αλλη μια φορα ξεχωρισαμε απο την μαζα αφου δεν φαγαμε το τυρι και να παμε στο διπλο λογο χαντικαπ στο Μπαρτσελονα-Σιενα και το δευτερο οτι ολοι χθες μου στελναν μηνυματα αν βλεπω τον ασσο της Μπεσικτας γιατι λεει το δινουν ολοι.Ε λοιπον στο κουβα ρε μαγκες.!! Ποια Μπεσικτας? Και γιατι ασσο?Εγω ειπα αντερ επειδη δεν υπαρχει επιθετικα η ομαδα σε αυτο το επιπεδο.! Και περασε για πλακα το σημειο μας..Αυτα..






Να ξεκινησουμε απο το ματς στο Οακα.Για το τι εκανε ο Παναθηναικος την προηγουμενη αγωνιστικη τα ειπαμε.Η Μπαμπεργκ ακομα χειροτερη περιπτωση.Εχασε για πλακα μαλιστα στην Αλμπα.Αυτο που εχω προσεξει παντως ειναι το εξης.Η Μπαμπεργκ γνωριζει οτι δεν εχει ελπιδες για προκριση και δειχνει να διαλεγει παιχνιδια και να παιζει καλα.Με δυνατους αντιπαλους προσπαθει να ναι ανταγωνιστικη.Ετσι λοιπον την περιμενω και σημερα.Και ειλικρινα θα πηγαινα στο διπλο σημερα αν δεν υπηρχε μια ειδικη περιπτωση σημερα.Και αυτη η περιπτωση δεν ειναι αλλη απο το οτι ο Παναθηναικος εχει το ντερμπι με τον Ολυμπιακο την Δευτερα.Οποτε λοιπον δεν θελει απλα νικη θελει και εμφανιση πειστικη.Την θελει και για τον ιδιο αλλα και περισσοτερο για τον κοσμο.Επισης θελει ν αφησει πισω το καζο στο ματς με την Ρεαλ.Και δεν λεω για την ηττα.Το να χασεις απο την Ρεαλ δεν ειναι αφυσικο.Ο τροπος ομως που ηρθε η ηττα ηταν τετοιος που ο κοσμος δεν το χωνεψε.Ασσο λοιπον για να καθαρισει γρηγορα κι ευκολα.Διαφορετικο αποτελεσμα θα δωσει παλι γκρινια.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  -11.5


Μαλαγα-Εφες.Τρομερο παιχνιδι εκανε η Μαλαγα στη Ρωσια κι εφυγε με ανετη νικη και το διπλο.Παντως δεν με επεισε.Ηταν ενα ματς που της εβγαιναν ολα.Οτι σουταρε πηγαινε μεσα.Σημερα παιζει με την Εφες που δειχνει να ναι σταθερη με πολυ καλη αμυνα.Και μετα το διπλο της Μαλαγα παει στην Ισπανια υποψιασμενη.Πολυ δυσκολο παιχνιδι στοιχηματικα ακομα και στο συνολικο σκορ.Με την αμυνα της Εφες και αν δεν παρασυρθει στο ρυθμο των γηπεδουχων καλυτερο βρισκω το αντερ.
Under  149.5




                                  Euroleague - ΓΑΛΛΙΑ
ΜΑΛΑΓΑ
ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ
Under  149.5 
ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ
ΚΙΜΚΙ
Over    156.5 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
    1    -11.5 
ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ
ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ
    1    -  6.5 
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
ΠΟΙΤΙΕΡ
Under  145.5 









Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.