News Update :

* Euroleague Επιστροφή στις νίκες θέλουν απόψε οι "ερυθρόλευκοι"

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013







                         Καλημερα...

Δυο απο τα τρια βασικα μας σημεια περασαν χθες.Για τον Παναθηναικο το ειχα πει απο την αρχη.Οτι ακομη κι αν αλλαξαν τα παντα στην ομαδα (ροστερ,κοουτς) ακομα συνεχιζει να εξαρταται απο την αποδοση του Διαμαντιδη.Κι αυτο ειναι κακο.Χθες αλλη μια φορα δικαιωθηκα απολυτα.Οπως και κατι που ειπα χθες για τον Καπονο.Παντως πρεπει να πω οτι και οι διαιτητες παραεπαιξαν εδρα σε καποιες φασεις.Χασαμε το οβερ στη Μακαμπι.Λογικο γιατι παλι η Καχα σε μια περιοδο εβαλε μολις 6π.
Επισης να πω οτι ο Larry K συνεχιζει να στελνει τον κοσμο σερι ταμεια

Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.Κανοντας εγγραφη και παιζοντας τα στοιχηματα σας στην MyBet αφου πριν πατησετε σε ενα απο τα banner που ειναι στην σελιδα μας








Ξεκιναμε με το παιχνιδι της ελληνικης ομαδας.Ερχεται απο ηττα στη Βιτωρια και σημερα δεν υπαρχει κανενα αλλο αποτελεσμα περαν της νικης.Εχειτην εμπειρια εχει τον κοσμο και σιγουρα εχει και καλυτερο ροστερ απο την Μπεσικτας.Το μονο που ισως λιγο σκαλωνω ειναι το εξης.
Νομιζω οτι ο Ολυμπιακος φορμαριστηκε πολυ νωρις και σιγουρα καποια στιγμη θα κανει φυσιολογικα μια κοιλια.Δεν μπορει καμια ομαδα να παει τρενο μια ολοκληρη σεζον.Παντως και η Μπεσικτας εκτος εδρας δεν ειναι τοσο δυνατη.Πρεπει να μπουν δυνατα οι ερυθρολευκοι και να μην αφησουν σε κανενα σημειο να πιστεψουν οι Τουρκοι οτι μπορουν να παρουν κατι απο το παιχνιδι σημερα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  -12.5


Αλμπα-Τσσκα.Ξεκαθαρο φαβορι οι Ρωσοι.Αρχισαν να βρισκουν ρυθμο οι Μοσχοβιτες και σταθεροποιησαν την αποδοση τους.Ξεκινησαν το Τοπ 16 με νικη απεναντι στην Εφες.Χωρις Γουιμς και Παπαλουκα αποψε.Η Αλμπα δεν ειναι σε καλο φεγγαρι.Για τριτο σερι παιχνιδι δεν ξεπερασε τους 65π.Χωλαινει χωρις τον Αμπνταλοβιτς.Αυτο σε συνδιασμο με την καλη αμυνα της ΤΣΣΚΑ και με την απουσια του Γουιμς  με οδηγει στο αντερ.
Under  147.5


Η Ζαλγκιρις ερχεται απο ηττα στο Οακα σε ενα παιχνιδι που θα μπορουσε να το εχει κερδισει αν ευστοχουσε στο τελευταιο σουτ ο Λαβρινοβιτς.Δεν εδειξε παντως τις επιθετικες αρετες της.Η Μαλαγα κερδισε πολυ δυσκολα την Μπαμπεργκ παιζοντας πολυ κακη αμυνα σε ολο το παιχνιδι.Πρεπει να πηρε το μαθημα της και σημερα να παρουσιαστει πιο συγκεντρωμενη γιατι η Ζαλγκιρις δεν ειναι Μπαμπεργκ.Το χαντικαπ το βρισκω ικανοποιητικο για να παω στο διπλο.
ΜΑΛΑΓΑ  +8.5




                                                EUROLEAGUE
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
      1     -12.5
ΑΛΜΠΑ
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
Under     147.5 
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΜΑΛΑΓΑ
      2     +8.5
ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΣΙΕΝΑ
      1     -6.5 


                                                ΙΣΠΑΝΙΑ
ΚΑΝΑΡΙΑΣ 1939
ΜΟΥΡΘΙΑ
      2     +4.5
ΣΑΡΑΓΟΣΑ
ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ
      1     -7.5 






Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.