News Update :

* Larry K NBA Ένα καλό παιχνίδι και νίκη ψάχνουν οι Knicks

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013




 Περασε χθες και η τριαδα μας αλλα και τα 8 απο τα 12 συνολικα παιχνιδια.Συνεχιζουμε δηλαδη να τα πηγαινουμε πολυ καλα σε καθημερινη βαση σε ενα πολυ δυσκολο πρωταθλημα οπως ειναι το ΝΒΑ που θελει συνεχως ενημερωση αλλα και πολυ καλη κριση.
Σημερα μονο δυο παιχνιδια.Θα πονταρουμε απλα και μονο επειδη χθες πληρωθηκαμε..






Knicks-Spurs.Η επιστροφη του Στουνταμαιρ δεν εφερε νικη για την ομαδα σε ακομα ενα παιχνιδι.Ο Καρμελο παντως συνεχιζει να κανει πολυ καλα παιχνιδια και ειναι θετικο.Οι Σπερς πετανε απο νικη σε νικη.Περασαν και απο το Μιλγουοκι.Η αληθεια ειναι οτι σημερα περιμενα το χαντικαπ να ηταν ενα εστω μικρο υπερ των γηπεδουχων.Μαλλον το φοβουνται το ματς οι μπουκ.Και γω οπως ειπα και χθες καπου θα βγαλει κουραση το Σαν Αντονιο.Χθες δεν τους κοντραρα και τους πληρωθηκαμε στο οβερ.Σημερα ομως κοντρα.
NY Knicks  -0.5


Nuggets-TWolves.Συνεχιζει το Ντενβερ να κανει πολυ καλα παιχνιδια στην εδρα του.Υποχρεωσε σε ηττα και τους Κλιπερς σταματωντας το μεγαλο σερι νικων που ειχαν.
Η Μινεσοτα εκανε πολυ κακο παιχνιδι χθες και εχασε πολυ ευκολα στην Γιουτα.Ουτε και σημερα παιζει ο Ρουμπιο.Δεν πιστευω οτι θα κανει δευτερο σερι τοσο κακο παιχνιδι η φιλοξενουμενη.Ειναι ικανοι οι λυκοι οχι απλως να μεινουν στο χαντικαπ αλλα ακομα και να χτυπησουν το παιχνιδι.
MIN TWolves  +7.5




Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.