News Update :

* Με Euroleague ξεκινάει η χρονιά στην Ευρώπη

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013




                           Καλημερα...

Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια και απο μενα.
 Τα πρωτα Ευρωπαικα παιχνιδια της χρονιας τυγχανει να ναι και για την μεγαλυτερη διασυλλογικη διοργανωση την Ευρολιγκα.Ας ελπισουμε οτι θα κανουμε καλη αρχη οπως και ο Larry K στο ΝΒΑ που κανει οργια.Παλι ταμειο εστειλε χθες το κοσμο.







Ο Παναθηναικος παει στη Τουρκια ερχομενος απο νικη με την Ζαλγκιρις.Νικη πολυ δυσκολη αν και καποια στιγμη ειχε παρει και διψηφιες διαφορες.Θετικος ο Καπονο αλλα επιμενω οτι θα κριθει μονο οταν δειξει οτι εχει διαρκεια και οταν ειναι ετοιμος να παιζει περισσοτερο.Παντως το σουτ το εχει οσο κανενας αλλος.Επισης καλος ηταν και ο Γκιστ.Σημερα ομως δεν θα εχει τον Διαμαντιδη.Χωρις τον αρχηγο οι πρασινοι ειναι αλλη ομαδα.Μαλιστα καποιες φορες πελαγοδρομουν.
Η Εφες δεν αποδιδει οσο θα επρεπε με το ροστερ που εχει.Εχασε ευκολα στην ΤΣΣΚΑ και σημερα θελει νικη.Πολυ δυνατη και φανατικη εδρα.Εχει τον Φορμαρ σε πολυ καλη κατασταση και να δουμε πως θα τον περιορισει ο Πεδουλακης.
Χωρις τον Διαμαντιδη δεν μπορω να εμπιστευτω τον Παναθηναικο.Ειδικα επειδη στην εδρα της η Εφες παιζει σε πολυ γρηγορο ρυθμο και αν τον επιβαλλει θα ειναι δυσκολα για την ελληνικη ομαδα.Δυο σημεια εχουν αξια.Ο ασσος αλλα και το αντερ.Θα παμε με το πρωτο.
Εφες Ανατολου  -4.5


Η Κιμκι ερχεται απο μεγαλο διπλο στην Μπεσικτας και εκανε ετσι καλη αρχη στο Τοπ 16.Στην εδρα της ειναι παντα πολυ δυνατη και σημερα θα το παλεψει το παιχνιδι.
Η Μπαρτσελονα μετα απο καποιες σερι ηττες βρισκει παλι τον καλο της εαυτο.Κερδισε στο ντερμπι για το πρωταθλημα και την Ρεαλ με τρομερη εμφανιση του Ναβαρο.Ο τελευταιος ομως σημερα δεν θα αγωνιστει.Χωρις το Ναβαρο η Μπαρτσελονα δεν θα εχει πολυ ευκολο εργο.Μαλλον παιχνιδι που θα παει στην αμυνα θα ειναι.Καλο το αντερ.
Under  148.5


Μακαμπι-Καχα.Η Μακαμπι ηττα στο πρωτο παιχνιδι στην Σιενα.Και η Καχα με πολυ μεγαλη εμφανιση νικησε τον Ολυμπιακο.Το χαντικαπ εδω το βρισκω αρκετα μεγαλο για να παω στον ασσο.Αλλα απο την αλλη λιγο η εδρα και λιγο οτι η Καχα δεν ειναι σταθερη σε αποδοση ομαδα με κανει να το αφησω.Καλυτερα να παμε στο οβερ αφου και οι δυο παιζουν και γρηγορο μπασκετ και με εφεση στο επιθετικο κομματι.
Over  154.5


Στο Μπαμπεργκ-Ρεαλ απλα καλυτερο σημειο ειναι το αντερ. Under  161.5




Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.