News Update :

* Larry K NBA Δύσκολη έξοδος για Spurs n` Clippers

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013





        Προχθες εγινε ενα λαθος.Στο παιχνιδι της Οκλαχομα ανεβηκε η πρωτη αξιολογηση που ειχε γινει για το παιχνιδι οπου διναμε διπλο το Φοινιξ.Επειτα αλλαξε η αξιολογηση αλλα απο λαθος ανεβηκε η πρωτη.Αυτα για να μαστε σωστοι.Χθες παλι τα μισα σημεια περασαμε και χασαμε παλι ενα παιχνιδι για μισο ποντο.






Heat-Mavericks.Μια μινι κοιλια κανει η ομαδα του Μαιαμι στα τελευταια παιχνιδια.Το Νταλας επεστρεψε στις νικες αλλα οχι με πολυ δυνατο αντιπαλο.Δυο σημεια μου αρεσουν εδω.Το διπλο λογο χαντικαπ αλλα και το οβερ.Θα κρατησω το δευτερο.
Over  201.5


Bucks-Spurs.Τρενο πανε οι Σπερς αλλα δεν μπορει καπου θα βγαλουν και κουραση.Δεν ειναι και η πιο νεανικη ομαδα.Οι Μπακς μετα την μεγαλη νικη με το Μαιαμι εχασαν στο Ντιτροιτ.Στην εδρα τους παντως παιζουν καλα.Και δω βλεπω μεγαλο σκορ μιας και οι δυο ομαδες στηριζουν το παιχνιδι τους στην επιθεση.
Over  202.5


Rockets-Hornets.Τρελο ρυθμο δινει στα παιχνιδια του το Χιουστον με τα παιχνιδια να πηγαινουν πολυ ψηλα στο σκορ.Δεν εχω ικανους τους Χορνετς να μπορεσουν να ακολουθησουν.Παμε μαλλον για ματς περιπατο.
HOU Rockets  -9.5






PACERS
WIZARDS
 Under    181.5
CAVALIERS
KINGS
     2     +4.5
MAGIC
BULLS
     2     -3.5 
RAPTORS
TBLAZERS
Over       193.5 
HEAT
MAVERICKS
Over       201.5 
CELTICS
GRIZZLIES
     1     +4.5 
BUCKS
SPURS
Over       203.5 
THUNDER
NETS
     1     -9.5 
ROCKETS
HORNETS
     1     -9.5 
JAZZ
TWOLVES
     1     -2.5 
SUNS
76ERS
Under     194.5 
WARRIORS
CLIPPERS
Over       200.5 
Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.