News Update :

* Ντέρμπι κορυφής στη Γαλλία αλλά και σημαντικό παιχνίδι στην Πάτρα

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013





                  Καλημερα..

Τα λεγα για την Εφες χθες αλλα μαλλον λιγοι με πιστεψαν.Μεγαλη νικη οι Τουρκοι.Περασε και το αντερ στην Ρωσια που παντως πολυ πηγαν στον ασσο και μια χαρα και αυτοι αφου και ο ασσος ηρθε ευκολα.Τωρα για το τριτο παιχνιδι που εκλεινε η τριαδα μου τι να πω?Για ΜΙΣΟ ποντο ακομα μια φορα χαθηκε το οβερ και το σημειο μας.Ενα καλαθι δεν μας εκαναν την χαρη να βαλουν ουτε ο Ολυμπιακος ουτε η Καχα.






Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.Κανοντας εγγραφη και παιζοντας τα στοιχηματα σας στην MyBet αφου πριν πατησετε σε ενα απο τα banner που ειναι     στην σελιδα μας

Προσοχη..!!!!! 
Επειδη πολλοι μας λενε οτι κανουν εγγραφη στην MyBet απο την σελιδα μας και εμεις δεν το βλεπουμε αυτο να ξερουν οτι φταει οτι δεν εχουν κανει διαγραφη-εκκαθαριση τα cookies απο τον υπολογιστη τους.
Οποτε καντε πρωτα την εκκαθαριση και μετα μπειτε απο την σελιδα μας και κανετε νεο λογαριασμο.
Οσοι δεν ξερουν πως γινεται μπορουν να επικοινωνησουν μαζι μας και να το κανουμε μαζι βημα-βημα.







Σπανια ασχολουμαι με παιχνιδια απο την δικη μας Α1 αλλα σημερα νομιζω οτι υπαρχει ενα πολυ καλο σημειο.Ελπιζω να ειναι και στη πραξη τελικα καλο.Μιλω για το οβερ στην Πατρα.Απο ηττα ερχονται και οι δυο ομαδες.Η Πατρα εχασε ευκολα στη Καβαλα σε ενα παιχνιδι που ο μεγαλος σκορερ της ο ΜακΚολουμ δεν βοηθησε καθολου.Ο Κολοσσος εχασε απο τον Πανιωνιο στην εδρα του σε ενα παιχνιδι που εχει παραπονα απο την διαιτησια και σημερα παει στη Πατρα να παιξει για το διπλο.Ο Απολλων στην εδρα του ειναι δυνατος τρεχει και δεν νομιζω να κανει και σημερα αναλογο παιχνιδι ο ΜακΚολουμ με αυτο στην Καβαλα.Απο την αλλη και η ομαδα του Φραγκια δειχνει ανεβασμενη και μπορει να μεινει κοντα στο σκορ.Εμεις θελουμε γρηγορο παιχνιδι πολλα σουτ καλες επιθεσεις και να πληρωθουμε το οβερ.
Over  149.5


Μετα το οβερ παμε και σε ενα αντερ.Γαλλια και ντερμπι της Κυπελλουχου και πρωτοπορου Γκραβελιν με την τριτη Λε Μαν.Βρεθηκαν στο ημιτελικο του Leaders Cup με την Γκραβελιν να κερδιζει 70-60.Ομαδες που παιζουν αμυνα και οι δυο.Ειδικα οι γηπεδουχοι στα παιχνιδια τους εντος.Παμε λοιπον στο αντερ.
Under  147.5


Τελος θα παμε με την ομαδα του Φλεβαρακη.Η Μπραουνσβαιγκ δειχνει ανεβασμενη με 3 σερι νικες  και βρισκεται 2 νικες πανω απο τις θεσεις του υποβιβασμου.Η Αρτλαντ εχει σιγουρα καλυτερη ομαδα και ειναι το φαβορι αποψε.Πιστευω οτι οι γηπεδουχοι μπορουν να το κανουν ντερμπι και ακομη κι αν χασουν να ειναι μεσα στο χαντικαπ.
ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ  +4.5






                                   ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΑΡΗΣ
Under 146.5 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ
Over   149.5 
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ
ΜΑΛΑΓΑ
    2    -2.5 
ΜΠΙΛΜΠΑΟ
ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ
    1    -11.5 
                                               ΓΑΛΛΙΑ
ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ
 ΛΕ ΜΑΝ
Under 147.5 
ΛΙΜΟΖ
ΡΟΑΝ
Under 135.5 
ΜΠΟΥΛΑΖΑΚ
ΣΟΛΕ
Under 151.5 
ΝΑΝΤΕΡ
ΟΡΛΕΑΝ
    2    +3.5 
ΧΑΒΡΗ
ΝΑΝΣΙ
    2    +4.5 
                                              ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΟΥΛΜ
ΜΠΕΙΡΟΥΘ
    1    -10.5 
ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ
ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ
Under 164.5 
ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ
ΑΡΤΛΑΝΤ
    1    +4.5 
ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ
ΜΙΤΕΛΝΤΟΙΤΣΕΡ
    2    +6.5 
ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ
ΜΠΑΓΕΡΝ
Under 160.5 






Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.