News Update :

* Larry K NBA Κάνουμε παιχνίδι με τα αουτσάιντερς

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013




Χθες επειδη ημουν απολυτος για την νικη του Χιουστον ουτε καν για ηττα με χαντικαπ , πολλοι που στειλατε mail λεγατε οτι διαφωνουσατε.Ευτυχως που περασε και σημερα δεν θα τα ακουσω χαχαχ.Στο Τοροντο το αντερ χαθηκε για λιγο και το οβερ στο Γκολντεν Στειτ δυστυχως δεν εγινε ουτε καν στην παραταση τουλαχιστον να το πληρωνταν οσοι παιζουν εκτος οπαπ.
Σημερα λειπει το μεγαλο παιχνιδι αλλα ας παμε να τα δουμε.






Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.Κανοντας εγγραφη και παιζοντας τα στοιχηματα σας στην MyBet αφου πριν πατησετε σε ενα απο τα banner που ειναι     στην σελιδα μας

Προσοχη..!!!!! 
Επειδη πολλοι μας λενε οτι κανουν εγγραφη στην MyBet απο την σελιδα μας και εμεις δεν το βλεπουμε αυτο να ξερουν οτι φταει οτι δεν εχουν κανει διαγραφη-εκκαθαριση τα cookies απο τον υπολογιστη τους.
Οποτε καντε πρωτα την εκκαθαριση και μετα μπειτε απο την σελιδα μας και κανετε νεο λογαριασμο.
Οσοι δεν ξερουν πως γινεται μπορουν να επικοινωνησουν μαζι μας και να το κανουμε μαζι βημα-βημα.







Magic-Cavaliers.Το Ορλαντο χθες εκανε καλο παιχνιδι αν κι εχασε στο Μεμφις.Δεν ειναι σε καλη κατασταση λογω και των πολλων συνεχων απουσιων που εχει.Σημερα ισως εχει καποιες επιστροφες.Θελει ενα καλο παιχνιδι και να επιστρεψει στις νικες.Το Κλιβελαντ με μπροσταρη το Ιρβινγκ νικησε εντος τους Χορνετς.Εκτος παντως ειναι λιγο σοφτ και θα παω στον ασσο.
ORL Magic  +5.5


Pistons-Pacers.Χθες μολις επαιξαν στην Ιντιανα οι δυο τους.Ευκολη νικη οι Πεισερς και οβερ.Σημερα βλεπω να ειναι αναποδα και τα δυο.Το Ντιτροιτ εντος παιζει πολυ καλυτερα και θα το χτυπησει το ματς.Με την νικη χθες η Ιντιανα και σε συνδιασμο με την ηττα των Νικς περασε δευτερη.Γι να μεινει εκει πρεπει σημερα να νικησει.Περιμενω διαφορετικο παιχνιδι να κανει αποψε η ομαδα του Φ.Βογκελ και να το παει στην αμυνα.Ετσι το αντερ μοιαζει και καλο και πιθανο.
Under  188.5


76ers-Heat.Χωρις πολλα λογια εδω.Το Μαιαμι ειναι εξαιρετικο τελευταια και παει απο νικη σε νικη.Καπου θα κανει κι ενα παιχνιδι οχι τοσο καλο.Σημερα θα το κοντραρω.Η Φιλαδελφεια δεν ειναι καμια σουπερ ομαδα αλλα στην εδρα της ειναι φιλοτιμη και παιζει καλα.Εχει κι ενα καλο πλεονεκτημα οποτε παμε με τον ασσο.
PHI 76ers  +7.5





MAGIC
CAVALIERS
    1    +5.5 
WIZARDS
ROCKETS
    2    -1.5 
PISTONS
PACERS
Under 188.5 
BOBCATS
NUGGETS
    2    -8.5 
76ERS
HEAT
    1    +7.5 
BUCKS
HAWKS
Over  203.5 
CLIPPERS
JAZZ
    2    +9.5 








Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.