News Update :

* Ντέρμπι πρωτοπόρων στην Ιταλία

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013





Χθες μετρια πηγε παλι η μερα.Πολυ καλα πηγαμε στην Γερμανια και η Γαλλια θα μπορουσε ακομα πιο καλα αν δεν στραβωναν καποια παιχνιδια στο τελος.Και στον Αρη επισης χαθηκε το αντερ απο βολες στο τελος.
Αποζημειωθηκαμε βεβαια ολοι με τα παιχνιδια απο το ΝΒΑ το βραδυ.Περασε και η τριαδα του Larry K. αλλα και πρασινισε ολος ο πινακας.





Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.Κανοντας εγγραφη και παιζοντας τα στοιχηματα σας στην MyBet αφου πριν πατησετε σε ενα απο τα banner που ειναι     στην σελιδα μας







Μεγαλο ματς εχουμε στην Ισπανια που παντα εχει και μια ιδιαιτερη βαρυτητα λογο των πολιτικων και τοπικιστικων καταστασεων που υπαρχουν.Μιλαμε για το Μπιλμπαο-Ρεαλ.Η γηπεδουχοι ειναι σε καλη κατασταση αλλα ισως και με κουραση.Ερχονται απο ηττα αλλα δυσκολα και στη παραταση απο την Μπαρτσελονα.Μαλιστα θα μπορουσαν να το ειχαν παρει το παιχνιδι αν ηταν πιο προσεκτικοι οπως και αν ειχαν μια πιο καλη διαιτησια.Η Ρεαλ συνεχιζει να παιζει πολυ καλο μπασκετ  και να χει μονο μια ηττα στο πρωταθλημα ενω και στην Ευρωπη νικησε και την Τσσκα εστω και στην παραταση.Πολυ δυσκολη η επιλογη σημειου.Πιο κοντα στο διπλο ειμαι αλλα θα προτιμησω το οβερ.Και οι δυο ομαδες παιζουν και γρηγορο μπασκετ και με καλες επιθεσεις.
Over  158.5


Στην Ιταλια τωρα το Μπριντιζι μετα την μεγαλη νικη με την Σιενα παει στη Κρεμονα.Η Βανολι εκανε ηττα στο ποντο απο την Καζερτα.Θελει σημερα επιστροφη στις νικες.Παντως φετος στην εδρα της δεν παιρνει αποτελεσματα.Το παιχνιδι ειναι ντερμπι και φαινεται και απο την αποδοση που δινουν.Θα παω με την παραδοση που δινει μονο αντερ.
Under  157.5


Και κλεινω με το ντερμπι στην Ιταλια.Η Σιενα υποδεχεται την πρωτοπορο Βαρεζε.Οι φιλοξενουμενοι με νικη κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι και πρωτοι στην κανονικη διαρκεια.Η Σιενα εχει κανει αρκετες γκελες φετος και το σημερινο παιχνιδι ειναι πολυ σημαντικο.Παρα την κουραση και τις απουσιες που εχει θεωρω οτι και καλυτερη ομαδα ειναι και σιγουρα πιο εμπειρη και μπορει και πρεπει να το παρει το ματσακι.Αν μαλιστα βρει ρυθμο δεν μπορει να ακολουθησει η Βαρεζε.
ΣΙΕΝΑ  -4.5






                                             ΙΤΑΛΙΑ
ΚΑΝΤΟΥ
ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΑΡΙ
    1    -2.5 
ΒΑΝΟΛΙ
ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ
Under 157.5 
 ΚΑΖΕΡΤΑ
ΜΠΙΕΛΑ
    2    +6.5 
ΜΙΛΑΝΟ
ΑΒΕΛΙΝΟ
    2    +11.5 
ΜΠΟΛΟΝΙΑ
ΜΟΝΤΕΓΚΡΑΝΑΡΟ
Over   161.5 
ΟΥΜΑΝΑ ΒΕΝΕΤΣΙΑ
ΒΛ ΠΕΖΑΡΟ
    2    +6.5 
ΡΕΤΖΙΑΝΑ ΕΜΙΛΙΑ
ΒΙΡΤΟΥΣ ΡΟΜΑ
Under 148.5 
ΣΙΕΝΑ
ΒΑΡΕΖΕ
    1    -4.5 


                                               ΙΣΠΑΝΙΑ
ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ
ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Under 155.5 
ΜΑΝΡΕΣΑ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
    2    -8.5 
 ΜΟΥΡΘΙΑ
ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ
    1    -7.5 
ΣΑΡΑΓΟΣΑ
ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ
Under 154.5 
ΜΑΛΑΓΑ
ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ
    2    +10.5 
ΚΑΝΑΡΙΑΣ 1939
ΣΕΒΙΛΛΗ
    1    -4.5 
ΜΠΙΛΜΠΑΟ
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Over   158.5 

                                                ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ
ΑΛΜΠΑ
    1    +1.5 
ΤΡΙΕΡ
ΟΥΛΜ
    2    -3.5 







Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.