News Update :

* Τα φώτα στο ΣΕΦ

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013






                   Καλημερα...

Χθες ηταν μια πολυ καλη μερα οπου τα πηγαμε πολυ καλα στο συνολο των παιχνιδιων και οπως μου ειπαν πολλοι διαλεγοντας παιχνιδια πηγαν πολυ δυνατα ταμεια.Επισης με οσους μιλησαμε στο mail η δυαδα που τους προτεινα περασεν για πλακα.Η Σιενα πολυ ευκολα και ευχαριστω το Larry K. ο οποιος μας εδωσε το Μαιαμι.Πολλοι πηγαν να το κοντραρουν αλλα φαγανε τα μουτρα τους.
Τα αφηνουμε ομως τα χθεσινα.Σημερα σε ολη την Ευρωπη το παιχνιδι που ξεχωριζει ειναι το Ολυμπιακος-Παναθηναικος.
Δεν θα μπω σε αναλυσεις κτλ..Τα εχω πει πολλες φορες και σημερα θα γραφουν πολλοι αλλοι που ειναι και πιο σχετικοι και καλα θα κανετε να διαβασετε και εκει.Εμεις θα το δουμε πιο ψυχρα και στοιχηματικα.





Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.Κανοντας εγγραφη και παιζοντας τα στοιχηματα σας στην MyBet αφου πριν πατησετε σε ενα απο τα banner που ειναι     στην σελιδα μας






Παμε λοιπον στο Σεφ.Καταρχην το παιχνιδι θα ειναι διαφορετικο απο το πρωτο γιατι ο Παναθηναικος αλλαξε κατα πολυ το ροστερ.Επισης και ο Ολυμπιακος που αλλαξε ψηλο και πηρε το Σερμαντινι που ειναι καλος και θα βοηθησει τους κοκκινους.Παντως αυτο που πιστευω οτι θα ειναι ιδιο ειναι το οτι παλι θα παμε σε χαμηλο σκορ.Ισως οχι τοσο οσο στο πρωτο ματς αλλα παλι αντερ θα παει.Ξερω οτι μπορει να ειμαι ο μονος που το λεει αυτο και ολοι να μιλανε για ψηλο σκορ λογω των σουτερ των δυο ομαδων κτλ.Οκ αν μπαινουν ολα και δεν υπαρχουν αμυνες τοτε ναι.Αλλα αν ηταν τοσο ευκολα τα τριποντα θα κερδιζε και την Ρεαλ ο Πεδουλακης..Τιποτα αλλο...παραπερα αναλυσεις δεν μ ενδιαφερουν για το στοιχημα μου.
Under  147.5


Στην Γαλλια εχουμε ενα επισης δυσκολο παιχνιδι.Η Ροαν υποδεχεται τη Λε Μαν.Εξ αρχης ειπα παμε για χαμηλο σκορ.Αλλα οχι ρε σεις το οριο στο 136.Πολυ οριακο οποτε αμεσως φευγουμε απο δω και ψαχνουμε σημειο στην νικη.Πιο ψηλα στη βαθμολογια η φιλοξενουμενοι που εχουν στοχο το πρωταθλημα.Πιο χαμηλα η Ροαν που πληρωνει την ασταθεια της.Παντως η παραδοση δινει τα 4 τελευταια χρονια ασσο.Κι επειδη τα μεγαλα παιχνιδια τα χτυπαει η Ροαν θα παω στον ασσο.
ΡΟΑΝ  -2.5


Τελος Γερμανια.Ενα παιχνιδι πολλα με λιγα.Η Μπαμπεργκ υποδεχεται την αδυναμη Μπραουνσβαιγκ.Οσο θελει η γηπεδουχος παει η διαφορα.Παντως φετος δεν ανοιγει πολυ διαφορες.Σε 5 ματς μονο εκανε διαφορα ανω των 20π.Παιξανε πριν ενα μηνα ξανα στην εδρα της Μπραουνσβαιγκ και νικησε με 16π.Καπου εκει νομιζω οτι θα παει και σημερα.Οποτε το διπλο στο χαντικαπ δειχνει να ναι καλο.
ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ  +20.5







Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.