News Update :

* Larry K NBA Να ξεσπάσουν θέλουν Thunder and Heat

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013





Το Σαββατο τους τα πηραμε ολα.Περασε και η τριαδα μας αλλα κι απο ολα τα ματς δεν περασαν μονο δυο.Ηταν μια πολυ καλη μερα.Οσοι μας ακολουθουν ειναι υπερκερδισμενοι..!!!



Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.Κανοντας εγγραφη και παιζοντας τα στοιχηματα σας στην MyBet αφου πριν πατησετε σε ενα απο τα banner που ειναι     στην σελιδα μας







Pacers-Bulls.Εντυπωσιακη η Ιντιανα εντος εδρας.Με τους Χιτ πετυχε την 13 συνεχομενη νικη στην εδρα της.Αμφιβολος ο Χιλ.Το Σικαγο και αυτο με απουσιες.Ετσι παντως πηγε και στην Ατλαντα και περασε με το διπλο χαρη στην πολυ καλη του αμυνα.Σημερα κοντραρονται δυο ομαδες που παιζουν με την ιδια φιλοσοφια.Χωρις πολυ σκεψη παμε στο αντερ.
Under  179.5


Heat-Bobcats.Το Μαιαμι χθες ηταν το παιχνιδι που θεωρουσα το πιο σιγουρο σε ολο το κουπονι και το πληρωθηκαμε σε αρκετες δυαδες.Οπως το εμπιστεθτηκαμε χθες σε μια δυσκολη εδρα και σε ενα ανεβασμενο Τοροντο το ιδιο θα κανω και σημερα που δινει ενα παιχνιδι ευκολο.Η τριαδα ειναι σε μεγαλα κεφια και σημερα θα καθαρισει και ευκολα και νωρις.Η Σαρλοτ συνεχιζει να εμφανιζεται πολυ αδυναμη και εχει και καποιες απουσιες.Ευκολα στον ασσο
MIA Heat  -13.5


Thunder-Mavericks.Το ντερμπι της βραδιας τουλαχιστον οσον αφορα τα ονοματα.Πολυ μουρμουρα και θεματα ειχαν στα εσωτερικα τους οι Θαντερς τελευταια.Ετσι ηρθε και η ηττα στο Κλιβελαντ.
Το Νταλας ερχεται απο διπλο στο Φοινιξ αλλα σημερα τα πραγμτα θα ναι πιο δυσκολα.Πιστευω οτι το παιχνιδι ειναι πιο κοντα στον ασσο παρα το μεγαλο χαντικαπ.Ομως πιο ασφαλες δειχνει το οβερ.
Over  206.5





PACERS
BULLS
Under 179.5
WIZARDS
CLIPPERS
Under 188.5
76ERS
MAGIC
    1    -5.5
HEAT
BOBCATS
    1    -13.5
KNICKS
PISTONS
    2    +10.5
TWOLVES
TBLAZERS
    1    -2.5
THUNDER
MAVERICKS
Over  206.5
JAZZ
KINGS
Over  198.5







Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.