News Update :

* Larry K NBA Κόντρα στη παράδοση οι Warriors

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013





Δεν τη γλυτωσαμε.Ηρθε μια κακη μερα και για μας μετα απο καιρο.Βεβαια καποια ματς ηταν μεγαλη εκπληξη οπως το συνολικο σκορ στην Ιντιανα.Οι δυο σουπερ αμυνες δεχτηκαν 100αρες.
Συνεχιζουμε εμεις παντως...








Grizzlies-Suns.Το Μεμφις αν και ζοριστικε λιγο κερδισε τελικα τους Γουιζαρντς.Χωρις τον Γκει πλεον αλλα ο αντικαταστατης του ο Πρινς εδειξε απο την αρχη να μπαινει στην ομαδα και να βοηθα.Το Φοινιξ εξαρχης δεν ειχε τυχη στην εδρα των Γουοριορς και εχασε ευκολα.Σημερα θα το χτυπησει το ματς κι αν παει σε γρηγορο ρυθμο εχει τυχη και το καθαρο διπλο.Εμεις παμε με το χαντικαπ.
PHI Suns  +8.5


Rockets-Warriors.Ενα παιχνιδι αυτο που νομιζω οτι αξιζει να το παρακολουθησει οποιος μπορεσει.Και οι δυο ειναι ομαδες που παιζουν γρηγορο μπασκετ με εμφαση στο επιθετικο κομματι.Δηλαδη θεαματικο μπασκετ.Οι Ροκετς εχουν αμφιβολο τον Λιν και αν δεν παιξει θα ειναι σημαντικη απωλεια.Το Γκολντεν Στειτ πληρης ερχεται απο νικη περιπατο με το Φοινιξ.Ειναι ικανο να φυγει ακομα και με το διπλο σε ενα πολυ δυσκολο και αμφιρροπο παντως ματς.Εγω θα κρατησω το διπλο αλλα και το οβερ, αν και με το οριο αρκετα ψηλα, ειναι καλο.
G.S. Warriors  +2.5






PACERS
HAWKS
Over   182.5 
NETS
LAKERS
Under 196.5 
GRIZZLIES
SUNS
    2    +8.5 
ROCKETS
WARRIORS
    2    +2.5 
NUGGETS
BUCKS
    1    -6.5 






Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.