News Update :

* Με Ελλάδα και λίγο απο Γερμανία

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013




                  Καλημερα..

Απο την Δευτερα εχουμε να τα πουμε.Την Δευτερα ηταν το ντερμπι στο ΣΕΦ και πηγε οπως ακριβως το ειχαμε προβλεψει.Πολλα προβληματα ο Παναθηναικος.Χωρις καν συστημα στη επιθεση και εντυπωση επισης μου κανε οτι υπηρχε απειθαρχια στο παιχνιδι.Εκανε πχ φαουλ στην ληξη της επιθεσης του αντιπαλου και του κανε δωρο τις βολες.Ας μην πουμε αλλα..Πολλα προβληματα.
Αλλα και ο Ολυμπιακος τα ιδια.Ειναι απλα τυχερος επειδη κρυβονται ολα πισω απο την νικη.Αμυνα για κλαμματα.Ενας σοβαρος προπονητης δεν τρωει πανω απο ενα καλαθι απο τον Σχορτσιανιτη.Ο ψηλος του Παναθηναικου ειναι απολυτως προβλεψιμος στην επιθεση και βρισκεις τροπο και τον σταματας.Τελος κι εδω.Περασε και το διπλο στο Μπαμπεργκ που κι εκει σχεδον ακριβως προβλεψαμε και τη διαφορα.Χασαμε μονο την Ροαν που εβγαλε τα ματια της μονη της..




Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.Κανοντας εγγραφη και παιζοντας τα στοιχηματα σας στην MyBet αφου πριν πατησετε σε ενα απο τα banner που ειναι     στην σελιδα μας




Ενδιαφερον παιχνιδι σημερα ειναι αυτο στη Ν.Σμυρνη.Ο Πανιωνιος μετα απο ενα πολυ καλο ματς και περιπατο που εκανε με το Περιστερι υποδεχεται την Καβαλα.Η ομαδα του Κορωνιου ερχεται και αυτη απο νικη,πιο δυσκολα βεβαια,απεναντι στον Πανελευσινιακο.Το πλεονεκτημα που δινεται στην Καβαλα μπορειτε να το βρειτε και ως το +14.Οποτε αμεσως το διπλο εχει αξια εδω.Επισης ο Πανιωνιος δεν εχει σταθερη αποδοση.Μετα απο μια μεγαλη νικη βλεπουμε στο επομενο παιχνιδι να ζοριζεται.
ΚΑΒΑΛΑ  +14.5


Συνεχιζουμε με πρωταθλημα Γερμανιας.Αλλες φορες αυτο το ματς με το χαντικαπ αυτο θα λεγαμε χωρις δευτερη σκεψη ασσο.Μιλω για το Αλμπα-Τουμπινγκεν.Φετος η Αλμπα παιζει ακομα και στην Ευρωπη εχει κανει κοιλια οσον αφορα το επιθετικο της κομματι,εχει κανει γκελες και γενικοτερα με τις διαφορες δεν ειναι σταθερη.Απο την αλλη η Τουμπινγκεν κανει πολυ καλη πορεια με αρκετα διπλα και εχει βελτιωσει κατα πολυ το αμυντικο της παιχνιδι.Μπορει σημερα να υπερασπιστει το χαντικαπ.
ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ  +15.5


Και απο το πρωταθλημα παμε στο κυπελλο.Ειναι στα προημιτελικα και τα παιχνιδια ειναι νοκ αουτ.Απο τα 4 ζευγαρια οι νικητες θα πανε στο φαιναλ φορ του Βερολινου.
Το παιχνιδι μας ειναι το Αρτλαντ-Ολντενμπουργκ.Καταρχην ειναι πολυ δυσκολο παιχνιδι σε προβλεψη καθοτι και οι δυο ομαδες ειναι αρκετα ασταθης.Στην παρουσα φαση παντως καλυτερη δειχνει να ναι η φιλοξενουμενη που ερχεται και απο μεγαλη νικη με την Αλμπα.Διπλο λοιπον.
ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ  -0.5


                                              ΕΛΛΑΔΑ
ΑΓΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Over   145.5 
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ
    1    -1.5 
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΑΡΗΣ
Under 142.5 
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΚΑΒΑΛΑ
    2    +14.5 
ΠΑΟΚ
ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ
    2    +10.5 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Under 146.5 

                                              ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΑΡΤΛΑΝΤ
ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ
    2    -0.5 
ΟΥΛΜ
ΤΡΙΕΡ
Under 154.5 
ΑΛΜΠΑ
ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ
    2    +15.5 







Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.