News Update :

* Larry K NBA Με φόρα Spurs n` Clippers

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013




Χθες μετα την τριαδα που περασε απο τα κυπελλα στα ευρωπαικα παιχνιδια ηρθε και η δικη μας δυαδα να κλεισει σουπερ τη μερα.Δευτερη συνεχομενη μαλιστα μερα που το ΝΒΑ μας πληρωνει.
Οι κοποι μας η μελετη μας και οι γνωσεις μας αποδιδουν και οσοι μας διαβαζουν και μας ακολοθουν πρεπει να ναι πολυ ευχαριστημενοι.





Προσοχη..!!!!! 
Επειδη πολλοι μας λενε οτι κανουν εγγραφη στην MyBet απο την σελιδα μας και εμεις δεν το βλεπουμε αυτο να ξερουν οτι φταει οτι δεν εχουν κανει διαγραφη-εκκαθαριση τα cookies απο τον υπολογιστη τους.
Οποτε καντε πρωτα την εκκαθαριση και μετα μπειτε απο την σελιδα μας και κανετε νεο λογαριασμο.
Οσοι δεν ξερουν πως γινεται μπορουν να επικοινωνησουν μαζι μας και να το κανουμε μαζι βημα-βημα.








76ers-Clippers.Η Φιλαδελφεια σε καλη φορμα με 4 νικες στα τελευταια 5 δινει μαχη για να καταφερει να μπει στα πλει οφ.Βασιζει ολο της το παιχνιδι στην αμυνα και μαλιστα τελευταια εχει τα καλυτερα αμυντικα αποτελεσματα απο ολους.Στην επιθεση παντως δειχνει να χει πρβλημα αφου ολα τα περιμενει απο τον Χολιντει.
Οι Κλιππερς περασαν χθες και απο την Νεα Υορκη κι ευκολα και σημερα δινουν το τελευταιο εκτος εδρας παιχνιδι απο 8 σερι που ειχαν κι μετα επιστρεφουν στην εδρα τους αφου ειναι "εξοριστοι" τοσο καιρο λογο των Γκραμι.Πληρης η ομαδα και αν παιξει οπως χθες δεν νομιζω οτι μπορει να τους κρατησει η αμυνα των Σιξερς
L.A. Clippers  -4.5


Bulls-Spurs.Παιχνιδι που οι γηπεδουχοι θα προσπαθησουν να το πανε στην αμυνα.Αν το σκορ παει ψηλα νομιζω οτι αμεσως το φαβορι γινεται το Σαν Αντονιο.Επισης τα μεσα-εξω παιχτων που εχει λογω τραυματισμων επιρρεαζουν το παιχνιδι τους.
Οι Σπερς συνεχιζουν την περιοδεια τους "εξοριστοι" και αυτοι λογω αλλων εκδηλωσεων.Περασαν χθες απο το Μπρουκλιν παιζοντας πολυ καλα στο δευτερο ημιχρονο.Στο τελος του πρωτου ημιχρονου ηταν πισω στο σκορ και εκαναν μεγαλη ανατροπη.Με το τριο Ντανκαν-Τζινομπιλι και Παρκερ σε καλη μερα περνανε απο το Σικαγο.Θα παω στο διπλο κι εδω.Παντως οπως ειδατε διαλεξα και δινω δυο πολυ δυσκολα παιχνιδια που ειναι και τα πιο ενδιαφεροντα κι απο πλευρας ονοματων.Ρισκαρουμε παραπανω απο αλλους.
S.A. Spurs  -1.5







PACERS
NETS
Under 183.5 
CAVALIERS
TWOLVES
Over   204.5 
BOBCATS
CELTICS
   1    +4.5 
76ERS
CLIPPERS
   2    -4.5 
PISTONS
HORNETS
   2    +4.5 
BUCKS
WIZARDS
Over   197.5 
BULLS
SPURS
   2    -1.5 
MAVERICKS
HAWKS
   1    -4.5 







Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.