News Update :

* Eurocup Στη Ρίγα το ενδιαφέρον

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013




                    Καλημερα...

Χθες δεν ειχαμε παιχνιδια και πηραμε το ρεπο μας κι εμεις..Παντως στο ραντεβου με το ταμειο μας ημασταν και χθες συνεπεις.Ο Larry K εδωσε παλι μια πολυ καλη δυαδα με δυο πολυ δυσκολα παιχνιδια που περασαν και μαλιστα ευκολα.Αλλα και στο συνολο των παιχνιδιων πηγε και παλι περιφημα..Σημερα μονο τρια παιχνιδια απο το Γιουροκαπ.




Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.Κανοντας εγγραφη και παιζοντας τα στοιχηματα σας στην MyBet αφου πριν πατησετε σε ενα απο τα banner που ειναι     στην σελιδα μας


Προσοχη..!!!!! 
Επειδη πολλοι μας λενε οτι κανουν εγγραφη στην MyBet απο την σελιδα μας και εμεις δεν το βλεπουμε αυτο να ξερουν οτι φταει οτι δεν εχουν κανει διαγραφη-εκκαθαριση τα cookies απο τον υπολογιστη τους.
Οποτε καντε πρωτα την εκκαθαριση και μετα μπειτε απο την σελιδα μας και κανετε νεο λογαριασμο.
Οσοι δεν ξερουν πως γινεται μπορουν να επικοινωνησουν μαζι μας και να το κανουμε μαζι βημα-βημα.








Ξεκιναμε με το Ριγα-Βαλενθια.Οι γηπεδουχοι πανε πολυ καλα στη διοργανωση και αν κερδισουν σημερα εξασφαλιζουν και την προκριση.Δυνατοι στην εδρα τους και πανε συνηθως ψηλα τα σκορ.
Η Βαλενθια θελει νικη για να μεινει στο "κολπο" της προκρισης.Στα μειον ειναι οτι μεσα στην βδομαδα εχει παιξει 3 παιχνιδια για το Κοπα Ντελ Ρει.Εφτασε στον τελικο κι εχασε απο την Μπαρτσελονα.Οπως και να χει η ομαδα θα χει μια αλφα κουραση.Καθαρο φαβορι ειναι η Ριγα αλλα θα την κοντραρω.Η ισπανικη ομαδα ειναι καλυτερη κατα τη γνωμη μου εχει πολυ καλο κοουτς και σιγουρα θελει πιο πολυ το παιχνιδι.Ρισκαρω..
ΒΑΛΕΝΘΙΑ  +1.5


Στη Τσεχια η Νιμπουργκ υποδεχεται το Μπιλμπαο το οποιο και το ειχε νικησει μεσα στην Ισπανια.Ηρθαν ομως μετα οι δυο ηττες απο την Ριγα και πλεον δυσκολα να περασει.Θελει συνδιασμους αποτελεσματων.Παντως και το Μπιλμπαο δεν ειναι πολυ καλα και το ειδαμε και στο Κοπα Ντελ Ρει.Πιθανον σημερα να νικησει και να κανει το διπλο.Εγω θα παω με το αντερ γιατι το 161 ειναι αρκετα υψηλο για ενα τετοιο ματς.
Under  161.5


Το τριτο μας παιχνιδι ειναι παντελως αδιαφορο μιας και η Σεβιλλη που εχει μονο ηττες αλλα και η Ζιελονα με 1 μονο νικη ειναι ηδη εκτος.Οποτε μαλλον φιλικο θα δουμε.Δεν συντρεχει λογος να φορτσαρουν οι ομαδες.Ειδικα οι Ισπανοι που θελουν τις δυναμεις τους για την δυσκολη συνεχεια στο πρωταθλημα.Αν και το παιχνιδι στο πρωτο γυρο στην εδρα της Ζιελονα πηγε πολυ χαμηλα στο συνολικο σκορ εδω θα παω με το οβερ γιατι περιμενω πολυ πιο χαλαρες και τις δυο ομαδες.
Over  157.5









Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.