News Update :

* Larry K NBA Μπορούν οι Warriors ?

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013





Για τριτη μερα σερι περασαν οι προτασεις μου και μας πηγαν στο ταμειο.Ειλικρινα χαιρομαι πολυ για τα μηνυματα που παιρνω και ευχαριστω πολυ ολους σας που μας ανταμοιβετε με οποιοδηποτε ποσο μεσω του DONATE.Ειλικρινα το ποσό δεν μας νοιαζει αλλα η χειρονομια.Αλλωστε απο δω πλουσιοι δεν θα γινουμε..Και για οσους δεν ξερουν πως γινεται με το DONATE μπορουν να μας ρωτησουν.



Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.Κανοντας εγγραφη και παιζοντας τα στοιχηματα σας στην MyBet αφου πριν πατησετε σε ενα απο τα banner που ειναι     στην σελιδα μας


Προσοχη..!!!!! 
Επειδη πολλοι μας λενε οτι κανουν εγγραφη στην MyBet απο την σελιδα μας και εμεις δεν το βλεπουμε αυτο να ξερουν οτι φταει οτι δεν εχουν κανει διαγραφη-εκκαθαριση τα cookies απο τον υπολογιστη τους.
Οποτε καντε πρωτα την εκκαθαριση και μετα μπειτε απο την σελιδα μας και κανετε νεο λογαριασμο.
Οσοι δεν ξερουν πως γινεται μπορουν να επικοινωνησουν μαζι μας και να το κανουμε μαζι βημα-βημα.







Grizzlies-Kings.Απο νικες ερχονται και οι δυο ομαδες.Το Μεμφις νικησε εντος την Μινεσοτα σχετικα ευκολα και το Σακραμεντο σε ενα πιο ισορροπημενο ματς νικησε τους Ροκετς στην τελευταια περιοδο.Μαλιστα το ματς πηγε ψηλα σε ενα ρυθμο που περισσοτερο ευνοουσε το Χιουστον.Εκτος εδρας ομως οι Κινγκς χανουν αρκετη απο την οποια δυναμη τους και σε μια εδρα οπως αυτη του Μεμφις δεν νομιζω οτι θα αντεξουν.
MEM Grizlies  -8.5


Warrios-Rockets.Οι γηπεδουχοι ερχονται απο ηττα κι ενα κακο παιχνιδι που εκαναν στο Νταλας και το Χιουστον επισης απο ηττα στο Σακραμεντο οπως ειπα και παραπανω που ηταν και η τριτη σερι εκτος εδρας.Το Γκολντεν Στειτ στην εδρα του εχει λυγισει πολυ δυνατους αντιπαλους και πολυ πιθανον λοιπον να υποχρεωσει σε νεα ηττα το Χιουστον.Πολυ καλο δειχνει και το οβερ αλλα το προφανες λιγο το αποφευγω και θα παω στον ασσο.
G.S. Warriors  -4.5




RAPTORS
NUGGETS
Over   207.5 
HEAT
TBLAZERS
Under 200.5 
GRIZZLIES
KINGS
    1    -8.5 
JAZZ
THUNDER
    2    -5.5 
WARRIORS
ROCKETS
    1    -4.5 
LAKERS
SUNS
    2    +9.5 








Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.