News Update :

* Larry K NBA Και σήμερα σκορ και θέαμα περιμένουμε στο Toyota Center

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013




        Δεν τα πηγαμε ασχημα χθες..Και στο συνολο αλλα και η τριαδα μας χαθηκε για ενα μονο καλαθι.Ειχαμε και καποια αποτελεσματα που δεν τα περιμεναμε αλλα ισως φταει η διακοπη.Παμε και συνεχιζουμε εμεις για τα καλυτερα..


Δυστυχως ομως διαπιστωνουμε συχνα οτι τα προγνωστικα μας τα χρησιμοποιουν και αλλοι με αλλο τροπο.Η μαλλον οχι συχνα αλλα συστηματικα.
Αυτο λοιπον μαζι με το οτι δυστυχως ελαχιστοι ανταμοιβουν την προσπαθεια μας και μας βοηθανε μας αναγκαζει να αλλαξουμε συντομα και να γινει το site  κλειστο και προσβασιμο μονο με εγγραφες.Δεν γινεται αυτο για να παρουμε χρημματα.Δωρεαν θα ειναι και οι εγγραφες αλλωστε.
Το ποσο καλα παμε ως ενα μικρο blog σε επισκεψιμοτητα δεν χρειαζεται να το πω εγω.Μπορειτε να δειτε το Page Rank Alexa.com.Πλεον ξερουμε πολυ καλα ποιοι ειμαστε και την δυναμικη μας οποτε δεν μας ενδιαφερει η επισκεψιμοτητα αλλα η δουλεια με αποτελεσματα.
Αυτα για την ωρα...Το κειμενο αυτο θα υπαρχει καθημερινα ωστε να ενημερωθουν ολοι.






Mavericks-Magic.Εδω χωρις πολλα λογια παμε στον ασσο γιατι το Ορλαντο εχει τα χαλια του.Το Νταλας πριν τη διακοπη εδειχνε να ναι σε ανοδο και σημερα εχει την ευκαιρια για μια ευκολη νικη.Τωρα αν ξαφνικα ξυπνησει το Ορλαντο και μας την κανει θα ναι εκπληξη.
DAL Mavericks  -10.5


Rockets-Thunder.Στο γηπεδο που εγινε το all star game περιμενουμε να δουμε και αποψε ενα παιχνιδι που θα χει θεαμα και σκορ.Και οι δυο ομαδες εχουν εχουν παιχτες πολυβολα στην επιθεση.Αμεσως αμεσως το οβερ δειχνει καλο.Φοβαμαι λιγο μονο την αμυνα της Οκλαχομα αν και τελευταια μπαζει.Δεχτηκε 110π και απο την Γιουτα και απο το Μαιαμι.Παιζουμε με θαρρος και παμε στο οβερ.
Over  218.5


Bucks-Nets.Παμε να ρισκαρουμε εδω.Οι δυο τους αναμετρηθηκαν μολις τα ξημερωματα στο Μπρουκλιν.Ειδαμε ενα πολυ καλο παιχνιδι που εφτασε στην παραταση και νικησαν οι γηπεδουχοι.Η καλη παρουσια παντως που ειχε το Μιλγουοκι σημερα το κανει φαβορι.Ομως εγω χθες ειδα τους Νετς να παιζουν και καλα και με ψυχη και με εναν Τζονσον σε πολυ καλη κατασταση.Μπορουν και σημερα.Μαζι τους ειμαστε.
BRO Nets  +3.5




PACERS
KNICKS
Under 186.5 
BOBCATS
PISTONS
    2    -2.5 
RAPTORS
GRIZZLIES
Under 186.5 
HAWKS
HEAT
    2    -5.5 
BUCKS
NETS
    2    +3.5 
TWOLVES
76ERS
Under 187.5 
ROCKETS
THUNDER
Over   218.5 
MAVERICKS
MAGIC
    1    -10.5 
WARRIORS
SUNS
    1    -8.5 
LAKERS
CELTICS
    1    -7.5 
CAVALIERS
HORNETS
Over   196.5 








. . . Donate δεν σημαινει ουτε ζητιανια ουτε ελεημοσυνη





Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.