News Update :

* Eurocup Πέφτουν κορμιά σε Μαυροβούνιο και Ουκρανία

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013






                      Καλημερα...

Ακομα μια φορα 4Χ4 χθες και μαλιστα στο δυσκολο και εντιστοιχηματικο Eurocup.Οποτε αν διαβαζετε και καποιους αλλους και χθες δεν εβγαλαν σημεια μην τους κατηγορειτε.Απο την προηγουμενη εβδομαδα στο Eurocup εχουμε περασει 11/12 σημεια !!!!! Χανοντας μονο ενα για μισο ποντο.Ειμαι 1000% σιγουρος οτι αυτο πουθενα αλλου δεν το ειδατε.Και ουτε προκειται.
Παντως επειδη δεν ανηκω στους αστειους και τους κωλοτουμπες τυπους θα πρεπει να πουμε οτι ναι μεν χθες περασαν ολα μου τα σημεια και πληρωθηκαμε ολοι αλλα 2 παιχνιδια πηγαν διαφορετικα απο οτι τα "διαβασα".Ουτε η Βαλενθια περιμενα να φτασει τους 100 ουτε το Μπιλμπαο να νικησει με ανατροπη.
Χθες εφοσον ακομα μια φορα πληρωθηκαμε ολοι ανταμοιβη ειδαμε μονο απο 2 ατομα.






Δυστυχως ομως διαπιστωνουμε συχνα οτι τα προγνωστικα μας τα χρησιμοποιουν και αλλοι με αλλο τροπο.Η μαλλον οχι συχνα αλλα συστηματικα.
Αυτο λοιπον μαζι με το οτι δυστυχως ελαχιστοι ανταμοιβουν την προσπαθεια μας και μας βοηθανε μας αναγκαζει να αλλαξουμε συντομα και να γινει το site  κλειστο και προσβασιμο μονο με εγγραφες.Δεν γινεται αυτο για να παρουμε χρημματα.Δωρεαν θα ειναι και οι εγγραφες αλλωστε.
Το ποσο καλα παμε ως ενα μικρο blog σε επισκεψιμοτητα δεν χρειαζεται να το πω εγω.Μπορειτε να δειτε το Page Rank Alexa.com.Πλεον ξερουμε πολυ καλα ποιοι ειμαστε και την δυναμικη μας οποτε δεν μας ενδιαφερει η επισκεψιμοτητα αλλα η δουλεια με αποτελεσματα.
Αυτα για την ωρα...Το κειμενο αυτο θα υπαρχει καθημερινα ωστε να ενημερωθουν ολοι.





Πρωτο παιχνιδι ξεκιναω απο το αδιαφορο Σεβιλλη-Σπαρτακ Αγ.Πετρουπολης.Η ισπανικη ομαδα χωρις καν νικη στο Last 16 εχει αποκλειστει ενω οι Ρωσοι οτι και να γινει περνανε ως δευτεροι.Χθες στο αδιαφορο παιχνιδι που ειχαμε προτεινα το οβερ και ειχα πει γιατι.Σημερα εδω θα παμε ομως στο αντερ.Αν και αδιαφορο παιχνιδι νομιζω οτι δεν θα παει ψηλα το σκορ.Δεν με πειθουν οι ομαδες με τις επιθεσεις τους.Λοιπον αν και το οριο ειναι σχετικα χαμηλα παω στο αντερ.
Under  147.5


Ακομα ενα αδιαφορο ματς ειναι το Ζιελονα-Κουμπαν.Εδω ομως αντιθετα με το παραπανω παιχνιδι θα παω στο οβερ γιατι και η 2 ομαδες εχουν δειξει τις επιθετικες τους αρετες.Σκοραρει αρκετα η Ζιελονα και δεν βρισκω λογο να την περιορισει η Κουμπαν και να μην ακολουθησει αυτο το ρυθμο και η ιδια.Περιμενα το οριο γυρω στους 156 αλλα βγηκε πιο ψηλα.Δεν πειραζει το χτυπαμε.
Over  160.5


Απο τα αλλα δυο ζευγαρια ολες οι ομαδες διεκδικουν προκριση.Δεν θα αναλυσω τα σεναρια για να σας κουρασω.Μπορειτε να τα βρειτε παντου αλλωστε.Εμεις προσεγγιζουμε τα παιχνιδια στοιχηματικα γνωριζοντας βεβαια ολες τις λεπτομερειες και τα σεναρια.Στο Μπουντουτσνοστ-Μπανβιτ εχουμε και αναποδο φαβορι στον οπαπ.Οι γηπεδουχοι δεν πρεπει μονο να κερδισουν αλλα να καλυψουν και τη διαφορα απο το παιχνιδι του πρωτου γυρου και να χασει και Τριουμφ στην Ουκρανια..Οι Τουρκοι νικη και περνανε και τελος.Εχουν καλυτερη ομαδα για μενα και μπορουν.
ΜΠΑΝΒΙΤ  +1.5


Τελειωνουμε με το παιχνιδι στην Ουκρανια.Βρισκω πιο καλη και πιο σταθερη ομαδα την Μπουτιβελνικ και μαλλον κερδιζει.Αλλα επειδη η Τριουμφ ειναι λιγο αλλοπροσαλλη ομαδα και ποτε δεν ξερεις πως θα παιξει σε ενα ματς θα αποφυγω τον ασσο και θα παω κι εδω στο οβερ.Πιο πολυ παντως απο ενστικτο και οχι βαση στατιστικης γιατι οι Ουκρανοι στην εδρα τους παιζουν αμυνα.
Over  158.5








Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.