News Update :

* Larry K NBA Επιστροφή σε ρυθμούς ΝΒΑ

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013




Επιστρεψαμε στους κανονικους ρυθμους.Περασε και το all star game που μας χαρισε θεαμα και το ευχαριστηθηκαμε.Επισης η διακοπη αυτη βοηθησε πολλες ομαδες να ανασυνταχθουν και να εχουν και επιστροφες απο τραυματισμους.
Εμεις τελευταια πηγαινουμε θαυμασια με τρελα ποσοστα επιτυχιας στις προβλεψεις μας και ελπιζουμε να συνεχισουμε ετσι. 

Δυστυχως ομως διαπιστωνουμε συχνα οτι τα προγνωστικα μας τα χρησιμοποιουν και αλλοι με αλλο τροπο.Η μαλλον οχι συχνα αλλα συστηματικα.
Αυτο λοιπον μαζι με το οτι δυστυχως ελαχιστοι ανταμοιβουν την προσπαθεια μας και μας βοηθανε μας αναγκαζει να αλλαξουμε συντομα και να γινει το site  κλειστο και προσβασιμο μονο με εγγραφες.Δεν γινεται αυτο για να παρουμε χρημματα.Δωρεαν θα ειναι και οι εγγραφες αλλωστε.
Το ποσο καλα παμε ως ενα μικρο blog σε επισκεψιμοτητα δεν χρειαζεται να το πω εγω.Μπορειτε να δειτε το Page Rank Alexa.com.Πλεον ξερουμε πολυ καλα ποιοι ειμαστε και την δυναμικη μας οποτε δεν μας ενδιαφερει η επισκεψιμοτητα αλλα η δουλεια με αποτελεσματα.
Αυτα για την ωρα...Το κειμενο αυτο θα υπαρχει καθημερινα ωστε να ενημερωθουν ολοι.




Nuggets-Celtics.Προσφατα επαιξαν παλι οι δυο ομαδες με την Βοστονη να ειναι η νικητρια.Σημερα ομως στο Pepsi Center αλλαζουν τα δεδομενα και το μεγαλο φαβορι ειναι οι γηπεδουχοι.Το Ντενβερ ερχεται απο 3 σερι ηττες αλλα σημερα εχεις τις επιστροφες δυο σημαντικων παιχτων των Γκαλιναρι-Ιγκουανταλα(φωτο) που δινουν μεγαλη δυναμη και ποιοτητα στην ομαδα.
Στη Βοστονη δεν λενε να τελειωσουν τα προβληματα του Ριβερς που εχει μεινει με λιγους παιχτες καθως οι τραυματισμοι ειναι παρα πολλοι και σοβαροι.Μου φαινεται δυσκολο το να μπορεσει να ακολουθησει των ρυθμο των γηπεδουχων αποψε.Εστω και  αν το πλεονεκτημα των 8.5π ειναι σχετικα μεγαλο που εχει η Βοστονη νομιζω οτι το Ντενβερ μπορει να το καλυψει.
DEN Nuggets  -8.5


Kings-Spurs.Απο βαρια ηττα στο Νταλας ερχεται το Σακραμεντο που στην εδρα του ομως κανει καλα παιχνιδια και ειναι ανταγωνιστικο.Σημερα ομως το μεγαλο φαβορι ειναι οι Σπερς που ειναι και πιο ποιοτικη ομαδα και εχει πολυ μεγαλυτερους στοχους.Κι εδω παρα το μεγαλο πλεονεκτημα που χουν οι γηπεδουχοι το διπλο μοιαζει πιο πιθανο.Εμεις ομως θα παμε με το οβερ γιατι και οι δυο ειναι ομαδες που κανουν μεγαλα σκορ..
Over  208.5


Magic-Bobcats.Κακο πρωταθλημα κανουν και οι δυο ομαδες και ειδικα η Σαρλοτ που βαση αποτελεσματων ειναι η χειροτερη.Στο Ορλαντο ειχαμε κι ενα αναπαντεχο γεγονος με την τιμωρια του Τουρκογλου για χρηση απαγορευμενων ουσιων.Με ολα αυτα καλο σημειο δειχνει το διπλο λογω χαντικαπ.Ομως κι εδω δεν θα παω στο διπλο αλλα στο αντερ.Γυρω στους 190 το περιμενω βαρια 195.
Under  197.5





MAGIC
BOBCATS
Under 197.5 
WIZARDS
RAPTORS
    2    +2.5 
NETS
BUCKS
    1    -4.5 
PISTONS
GRIZZLIES
Under 186.5 
HORNETS
BULLS
Under 181.5 
JAZZ
WARRIORS
    1    -3.5 
NUGGETS
CELTICS
    1    -8.5 
TBLAZERS
SUNS
    2    +6.5 
KINGS
SPURS
Over   208.5 







Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.