News Update :

* Eurocup και...Σκανδιναβία

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013




                         Καλημερα...

Χθες πηραμε ρεπο και σημερα μια απο τα ιδια θα καναμε αλλα ειπα να κανω ενα νεο ανοιγμα μιας και ασχολουμαστε και με αλλα πρωταθλημα.Και οχι μονο εγω αλλα ειναι πολλοι που μας εχετε ζητησει να δινουμε εστω μια εκτιμηση και για τετοια παιχνιδια..
Η Σκανδιναβια ειναι μεν δυσκολη πολυ με ανατροπες αλλα παντα εχει ευκαιριες...
Σημερα θα δωσω καποια παιχνιδια και δεν χρειαζεται να τα πονταρετε απλα να δουμε τι περιπου γινεται..Και επειδη ειμαι ειλικρινης θα σας πω οτι δεν γνωριζω τα πρωταθληματα τοσο καλα οσο τα γνωστα.Ουτε πολλα πολλα απο παιχτες.Πιο πολυ απο δυναμικη απο στατιστικη ,φορμα κτλ.Ειναι και αυτη μια μεθοδος που εχει λογικη στο στοιχημα.Ισως ειναι και πιο ορθολογικη μαλιστα..






Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.Κανοντας εγγραφη και παιζοντας τα στοιχηματα σας στην MyBet αφου πριν πατησετε σε ενα απο τα banner που ειναι     στην σελιδα μας

3. Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.
Προσοχη..!!!!! 
Επειδη πολλοι μας λενε οτι κανουν εγγραφη στην MyBet απο την σελιδα μας και εμεις δεν το βλεπουμε αυτο να ξερουν οτι φταει οτι δεν εχουν κανει διαγραφη-εκκαθαριση τα cookies απο τον υπολογιστη τους.
Οποτε καντε πρωτα την εκκαθαριση και μετα μπειτε απο την σελιδα μας και κανετε νεο λογαριασμο.
Οσοι δεν ξερουν πως γινεται μπορουν να επικοινωνησουν μαζι μας και να το κανουμε μαζι βημα-βημα.


Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..







Καταρχην να ξεκινησω απο το παιχνιδι στο Γιουροκαπ.Η Ουλμ υποδεχεται την πιο εμπειρη και φαβορι Μπιλμπαο.Η Ουλμ εκανε καποιες μεγαλες νικες που ηταν μαλιστα και το αουτσαιντερ στα παιχνιδια εκεινα.Εμεις την στηριξαμε και την πονταραμε σε πολλα τετοια μας και εχουμε δικαιωθει.Χαρακτηριστικο του παιχνιδιου της ειναι το γρηγορο μπασκετ και εμφαση στο επιθετικο κομματι.Αν θελει σημερα να μεινει στην κολπο και να παει στο Μπιλμπαο χωρις να χει αποκλειστει απο σημερα θα πρεπει να παιξει οπως ξερει και να επιβαλλει τον ρυθμο της.Οι Βασκοι λογικα θα προσπαθησουν να πανε το ματς στην αμυνα και στο χαμηλο σκορ.Επειδη ομως το Μπιλμπαο εχει και την ρεβανς στην καυτη του εδρα πιστευω οτι η Ουλμ θα ναι αυτη που θα προσπαθησει περισσοτερο.Εστω και με ρισκο θα παω στο οβερ.Και ο ασσος παντως ειναι καλος.
Over  154.5


ΣΟΥΗΔΙΑ

Boraas Basket - LF Basket                                    Over    179.5

Jamtland Basket - Stockholm Eagles      Stockholm Eagles  +3.5


ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

UU-Korihait - Joensuun Kataja                                Over   164.5













Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.