News Update :

* Larry K NBA Μετά τους Clippers έτοιμη και για τους Lakers η Oklahoma

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013





Πιαστηκαμε λιγο μαλακες χθες με το Μιλγουοκι..Δεν ηταν δυνατον να περασει..Και το καταλαβα αργα οταν ειδα οτι το προτειναν η σαρα και η μαρα..!!!  Δυστυχως μας χαλασε μια τριαδα που περασαμε 2 πολυ καλα σημεια.Ειδικα το Ορλαντο που εκανε μεγαλο διπλο και εστειλε στον κουβα πολλους ακυρους.
Μονο 3 παιχιδια εχουμε σημερα τα οποια ειναι πολυ καλα ματς και με το Οκλαχομα-Λ.Α. να ξεχωριζει.





Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.Κανοντας εγγραφη και παιζοντας τα στοιχηματα σας στην MyBet αφου πριν πατησετε σε ενα απο τα banner που ειναι     στην σελιδα μας

3. Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.
Προσοχη..!!!!! 
Επειδη πολλοι μας λενε οτι κανουν εγγραφη στην MyBet απο την σελιδα μας και εμεις δεν το βλεπουμε αυτο να ξερουν οτι φταει οτι δεν εχουν κανει διαγραφη-εκκαθαριση τα cookies απο τον υπολογιστη τους.
Οποτε καντε πρωτα την εκκαθαριση και μετα μπειτε απο την σελιδα μας και κανετε νεο λογαριασμο.
Οσοι δεν ξερουν πως γινεται μπορουν να επικοινωνησουν μαζι μας και να το κανουμε μαζι βημα-βημα.


Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..






76ers-Celtics.Η Βοστονη συνεχιζει να προσπαθει παρα τις απουσιες που εχει.Κανει καποια παιχνιδια καλα αλλα δεν ειναι ομαδα να την εμπιστευτουμε.Απο την αλλη μετρια πολυ ειναι και η Φιλαδελφεια αλλα στην εδρα της και στη μερα της ειναι επικινδυνη.Το μονο σημειο που μπορω να δω εδω ειναι το αντερ.Κυριως οτι οι γηπεδουχοι εχουν καποιες απουσιες και οτι η αμυνα της Βοστονης αν παιξει καλα μπορει να κρατησει πολυ χαμηλα το σκορ.
Under  184.5


Thunder-Lakers.Το ντερμπι της βραδιας.Η Οκλαχομα αντιμετωπιζει σερι και την δευτερη ομαδα του Λ.Α..Την Κυριακη περασε χωρις πολλες δυσκολιες απο την εδρα των Κλιπερς και τωρα υποδεχεται τους Λεικερς.Οι οποιοι Λεικερς ειναι ανεβασμενοι τελευταια και εχουν κερδισει τα 5 απο τα 6 τελευταια τους παιχνιδια.Σε πολυ κατασταση ο Κομπι που πηρε απο το χερι την ομαδα και τη οδηγησε στη νικη χθες με την Ατλαντα.Οπως και να χει η Οκλαχομα θα δωσει τρελλο ρυθμο στο παιχνιδι και δεν νομιζω οτι θα μπορεσει ν ακολουθησει το Λ.Α.
OKC Thunder  -8.5


Kings-Nuggets.Τιποτα παραπανω εδω απο το οβερ.Εχει βγει βεβαια πολυ ψηλα αλλα σε τετοιες προκλησεις σηκωνουμε το γαντι.Και οι δυο ομαδες παιζουν με ιδιο ρυθμο και με καλες επιθεσεις.Ανετα μπορουν να ξεπερασουν τους 110π.
Over  221.5









Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.