News Update :

EuroBasket 2013 Πράξη Δεύτερη !!

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Photo by Google





Λετονια - Ουκρανια
Το πιο αμφιρροπο παιχνιδι κατα τη γνωμη μου σημερα.Και οι δυο ομαδες δεν ηταν στα φαβορι για προκριση.Η Ουκρανοι μαλιστα αν νικησουν σημερα γινονται φαβορι για την 8αδα.
Το παιχνιδι ειναι ΝΟ ΒΕΤ.

Βελγιο - Σερβια
Για το Βελγιο λογικα ειναι ηδη επιτυχια η προκριση στο δευτερο γυρο.Δεν εχει ομαδα που να μπορει να περιμενει κατι παραπανω.Κοντρα στη Σερβια για να μεινουν στο παιχνιδι θα πρεπει να παιξουν αμυνα.Αυτο ηδη μας στελνει στο αντερ αν και το line ειναι χαμηλο.
Ο Ιβκοβιτς και παλι εφτιαξε μια ομαδα που ειναι δυνατη και ξερει ποια παιχνιδια να χτυπαει.Κερδιζει σημερα αλλα το χαντικαπ ισως ειναι οριακο ειδικα χαλαρωσουν οι Σερβοι.

ΒΕΛΓΙΟ  +11.5     Under  142.5


Λιθουανια - Γαλλια
Και τις δυο ομαδες τις περιμεναμε πολυ πιο δυνατες αλλα δεν ανταποκριθηκαν στις προσδοκιες μεχρι τωρα.Μετριες και κακες εμφανισεις στον πρωτο γυρο.Πρεπει να αλλαξουν προσωπο για να ειναι σε θεση να συνεχισουν και για να μπορεσουν να παρουν καλη θεση.Στη ομαδα της Γαλλιας περισευει το ταλεντο αλλα παιζουν πολυ απειθαρχα και εχουν προβλημα στη θεση 5.
Η Λιθουανια περιμενει ακομα καλυτερες εμφανισεις απο τους σταρς της για να μπορεσει να χτυπησει τετοια παιχνιδια.
Θα παμε με τη Γαλλια γιατι εχει περισσοτερες λυσεις και σε τετοια παιχνιδια ειναι σημαντικο..Και στο συνολικο σκορ αντερ

ΓΑΛΛΙΑ  -4.5     Under  144.5











Να πουμε και παλι οτι οσοι θελετε να παιζεται τα στοιχηματα σας στην MyBet καντε την εγγραφη σας μεσα απο την σελιδα μας πατωντας πανω στο Banner της  MyBet που υπαρχει ψηλα στην σελιδα μας.Πατωντας εκει μεταφερεστε στην σελιδα της MyBet και κανετε την εγγραφη σας.Ετσι παιζεται εσεις κανονικα και βοηθατε το BetBasketcom να συνεχισει να υπαρχει.
Οτι θελετε να ρωτησετε για αυτο το θεμα στειλτε μας mail πατωντας στο Contact Us πανω αριστερα στην σελιδα και συμπληρωνοντας την φορμα...







Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.