News Update :

* Ξεκινάμε με Bundesliga !

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013






Εδω ειμαστε και παλι με πρωτο το πρωταθλημα το Γερμανικο...

Πριν απο οτιδηποτε να πω οτι στο EuroBasket οι μονοι κερδισμενοι ηταν οι μπουκ.Δεν υπαρχει παιχτης που επαιζε καθημερινα και βγηκε κερδισμενος.Εμεις το ειδαμε απο την αρχη αυτο και σταματησαμε.Αν και μεχρι εκεινη τη στηγμη το ποσοστο επιτυχιας που ειχαμε ειχε θετικο προσημο.Οταν δεν εχουμε αποψη δεν θα γραφουμε..
Τωρα οσον αφορα την Εθνικη μας ομαδα ολοι ακουσαμε και διαβασαμε πολλα.Καποιοι τα εβαλαν με τους παιχτες και οι περισσοτεροι με τον κοουτς.Δεν θα παρω θεση σε ολο αυτο...Θα πω ομως οτι πρεπει να καταλαβουμε ολοι οτι η ψαλιδα εχει κλεισει κατα πολυ στην διαφορα δυναμικοτητας.Ολοι πλεον δειχνουν οτι μπορουν να κερδισουν τον οποιονδηποτε.

Παμε τωρα στο παιχνιδι μας...Εχουμε τα παιχνιδια απο την πρωτη αγωνιστικη στην Γερμανια καθως και τους 2 ημιτελικους των προκριματικων της Euroleague..

 Στην Μπουντεσλιγκα και φετος εχουν πεσει πολλα χρημματα και θα δουμε καλα και θεαματικα παιχνιδια και συντομα θα δουμε και ομαδες Γερμανικες να φτασουν να διεκδικησουν ακομα και ευρωπαικους τιτλους.Το τελευταιο ειναι δικη μου προβλεψη και αλλοι την συμμεριζονται και αλλοι γελανε.


Η ΤΡΙΑΔΑ μας σημερα ειναι αυτη...


ΟΛΙΒΕΡ ΜΠΑΣΚΕΤΣ -ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ             Over  167.5 

ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ - ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ          Under 149.5

ΜΠΕΙΡΟΥΘ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ                            Under 138.5




Επισης για τους πιο ψαγμενους εχει αξια και το over σε ενα παιχνιδι απο Δανια..

Horsens IC - Sisu                 Over 163.5












Να πουμε και παλι οτι οσοι θελετε να παιζεται τα στοιχηματα σας στην MyBet καντε την εγγραφη σας μεσα απο την σελιδα μας πατωντας πανω στο Banner της  MyBet που υπαρχει ψηλα στην σελιδα μας.Πατωντας εκει μεταφερεστε στην σελιδα της MyBet και κανετε την εγγραφη σας.Ετσι παιζεται εσεις κανονικα και βοηθατε το BetBasketcom να συνεχισει να υπαρχει.
Οτι θελετε να ρωτησετε για αυτο το θεμα στειλτε μας mail πατωντας στο Contact Us πανω αριστερα στην σελιδα και συμπληρωνοντας την φορμα...




ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ
ΟΥΛΜ
      1  +4.5 
ΟΛΙΒΕΡ ΜΠΑΣΚΕΤΣ
ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ
  Over  167.5 
ΒΟΝΝΗ
ΜΠΑΓΕΡΝ
      1  +5.5 
ΜΠΕΙΡΟΥΘ
ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ
Under 138.5 
ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ
      1  -5.5 
ΑΡΤΛΑΝΤ
ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ
      2  +11.5 
ΤΡΙΕΡ
ΡΑΣΤΑ ΒΕΧΤΑ
      2  +6.5 

ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ
ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ
Under 149.5 
ΟΣΤΑΝΔΗ
ΜΠΑΝΒΙΤ
      1  +9.5 


























Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.