News Update :

* Γαλλία..ΣουπερΚοπα Ισπανια και Euroleague

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Photo By Google





Νομιζω οτι χθες ημασταν ατυχοι...Τα δυο απο τα τρια παιχνιδια της τριαδας μας χαθηκαν για ενα μολις καλαθι ενω και το δανεζικο για λιγο και αυτο...Βεβαια στο παιχνιδι της Ευρωλιγκα ημασταν πολυ πολυ μακρια..

Αυτο που κραταμε απο χθες ειναι οτι στο συνολο ειχαμε παλι θετικο προσημο σε ενα δυσκολο πρωταθλημα και στη πρωτη του αγωνιστικη...Θετικο προσημο στο συνολο δεν υπαρχει πουθενα να χετε βρει καλυτερο..

Σημερα εχουμε και λιγα παιχνιδια αλλα ειναι κι ενα mix με ματς τελικους.Το καλυτερο παιχνιδι που πρεπει να κανουμε σημερα ειναι να χτυπαμε μονα τα παιχνιδια.







ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ - ΟΣΤΑΝΔΗ
Παναξια εφτασαν ως εδω και οι 2 ομαδες.Η Λιετουβος ως φαβορι στα 2 παιχνιδα που εδωσε ενω η Οστανδη ως πολυ μεγαλο αουτσαιντερ.Το ιδιο συμβαινει και σημερα.Εγω επειδη δυο φορες εμπιστευτηκα τους Βελγους και με δικαιωσαν και με πληρωσαν θα παω και σημερα μαζι τους.Ο Τομπσον δειχνει σε εκρηκτικη κατασταση και αν ειναι ετσι και σημερα θα πληρωθουμε
ΟΣΤΑΝΔΗ  +8.5


ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Παμε και στο ΣουπερΚοπα της Ισπανιας.
Οι πρωταθλητες ειναι με ιδιο ροστερ με περσι.Εφυγε ο Μπεγκιτς μονο κι ηρθε ο Μπουρουσης.Προβα τζενεραλε τα παιχνιδια αυτα εν οψει πρωταθληματος.
Το Μπιλμπαο μετα 3 χρονια αλλαζει προπονητη.Εφυγε ο Κατσικαρης και ανελαβε ο Πουεγιο.Μαζι με τον Κατσικαρη ομως εφυγαν και πολλοι παιχτες και οσοι ηρθαν ειναι λιγο δυσκολο να καλυψουν το κενο.Μενει να δουμε βεβαια τι θα γινει στο μελλον.
Λογικα η Ρεαλ καθαριζει ευκολα.Ομως οι παιχτες της δεν εχουν να αποδειξουν κατι και ισως πανε και χαλαρα.Αντιθετα για το Μπιλμπαο και για τον Πουεγιος και για τους νεοφερμενους παιχτες θα ειναι παιχνιδι σημαντικο.
Παμε με το χαντικαπ..
ΜΠΙΛΜΠΑΟ  +11.5


ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ - ΛΕ ΜΑΝ
Πρεμιερα και στη Γαλλια σημερα και μαλιστα με ντερμπι.
Η πρωτευουσιανοι εχουν αλλαξει κατα πολυ την ομαδα.Νεος και πολυ εμπειρος προπονητης καθως και πολυ καλες μεταγραφες για τα δεδομενα της Pro Α.
Στοχος το πρωταθλημα και θελει νικηφορο ξεκινημα.
Η ΛεΜαν παντα σταθερη και δυνατη.Κρατησε τον Τζακσον στο παγκο και εκανε καλες μεταγραφικες κινησεις.Ικανη να κερδισει σε οποιαδηποτε εδρα.
Φαβορι ειναι η Παρι αλλα στις πρεμιερες αυτο δεν μου λεει τιποτα.Διπλο.
                                          ΛΕ ΜΑΝ  +2.5











Να πουμε και παλι οτι οσοι θελετε να παιζεται τα στοιχηματα σας στην MyBet καντε την εγγραφη σας μεσα απο την σελιδα μας πατωντας πανω στο Banner της  MyBet που υπαρχει ψηλα στην σελιδα μας.Πατωντας εκει μεταφερεστε στην σελιδα της MyBet και κανετε την εγγραφη σας.Ετσι παιζεται εσεις κανονικα και βοηθατε το BetBasketcom να συνεχισει να υπαρχει.
Οτι θελετε να ρωτησετε για αυτο το θεμα στειλτε μας mail πατωντας στο Contact Us πανω αριστερα στην σελιδα και συμπληρωνοντας την φορμα...






ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ
ΟΣΤΑΝΔΗ
      2  +8.5 
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΜΠΙΛΜΠΑΟ
      2  +11.5 
ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
  Over 149.5 
ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ
ΛΕ ΜΑΝ
      2  +2.5 
ΠΙΝΕΙΡΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
      1  +9.5 


































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.