News Update :

* EuroBasket 2013 Ντέρμπι στα Βαλκάνια

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Photo by Google




               Καλημερα....


Δεν πηγαμε καλα χθες..Η Ελλαδα επαιξε πολυ καλα αλλα δεχθηκε πολλα καλαθια απο λαθη και χαθηκε το αντερ.Οσον αφορα το Σκανδιναβικο ντερμπι η Σουηδια το χασε στη δευτερη περιοδο οπου πετυχε μολις 4π.Ολο το υπολοιπο ματς ηταν ντερμπι.Η διαφορα λοιπον ειναι και λιγο πλασματικη.
Σημερα εχουμε τα μισα παιχνιδια και τα αλλα μισα αυριο.




Βελγιο - Μ.Βρετανια
Το Βελγιο χθες νικησε στη παραταση τους Γερμανους αλλα γενικα δεν ειναι και καμια τρομερη ομαδα.Αλλα και η Μ.Βρετανια απο την αλλη ειναι μια ομαδα απο μετρια και κατω και λογικα δεν θα περασει και τους 65π.Αν και το χαντικαπ το περιμεναμε λιγο μικροτερο παρολα αυτα θα παμε με τον ασσο.
ΒΕΛΓΙΟ  -6.5



Μαυροβουνιο - Βοσνια-Ερζεγοβινη
Το Μαυροβουνιο 2 παιχνιδια επαιξε και ηταν και τα 2 σουπερ ντερμπι.Το ενα το πηρε στο ποντο και το αλλο το χασε στο ποντο.Η Βοσνια ειναι με 2 ηττες και ελπιδες προκρισης μονο μαθηματικες.Φαβορι ειναι ο ασσος αλλα και η Βοσνια ισως χρωσταει μια καλη εμφανιση.Καλυτερα να παμε στο συνολικο σκορ.Αν και ειναι ψηλα το line ο ρυθμος που δινουν και οι δυο ομαδες και τα πολλα σουτ κανουν το οβερ να δειχνει πιθανο.
Over  152.3




ΠΓΔΜ - Σερβια
Η ομαδα του Ιβκοβιτς εδειξε οτι ειναι και φετος ετοιμη για μεγαλα πραγματα.Παιζει πολυ καλο μπασκετ και εχει 2 στα 2 και μαλιστα με ανετες νικες επι καλων αντιπαλων.Χθες εφτασε την διαφορα στο +20 και επειτα εκανε απλα συντηρηση.Πολυ πιθανον αυτο να γινει και σημερα.Τα Σκοπια με 2 ηττες κινδυνευουν να μεινουν εκτος και η νικη σημερα ειναι μονοδρομος.Λογικα θα το παλεψουν το ματς και με το πλεονεκτημα που εχουν ο ασσος δειχνει καλος.
ΠΓΔΜ  +8.5












Να πουμε και παλι οτι οσοι θελετε να παιζεται τα στοιχηματα σας στην MyBet καντε την εγγραφη σας μεσα απο την σελιδα μας πατωντας πανω στο Banner της  MyBet που υπαρχει ψηλα στην σελιδα μας.Πατωντας εκει μεταφερεστε στην σελιδα της MyBet και κανετε την εγγραφη σας.Ετσι παιζεται εσεις κανονικα και βοηθατε το BetBasketcom να συνεχισει να υπαρχει.
Οτι θελετε να ρωτησετε για αυτο το θεμα στειλτε μας mail πατωντας στο Contact Us πανω αριστερα στην σελιδα και συμπληρωνοντας την φορμα...





ΛΕΤΟΝΙΑ
ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
     1  +8.5 
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ
ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ
 Over 152.5 
ΒΕΛΓΙΟ
Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ
     1  -6.5 
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΟΥΚΡΑΝΙΑ
     2  +2.5 
ΓΑΛΛΙΑ
ΙΣΡΑΗΛ
     2  +15.5 
ΠΓΔΜ
ΣΕΡΒΙΑ
     1  +8.5 






























Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.