News Update :

* EuroBasket 2013 Συναγερμός στους..."Ισχυρούς"

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Photo by Google








Καλημερα...

Πριν πουμε οτιδηποτε να αναφερουμε οτι χθες πρωτη μερα που επιστρεψαμε στοιχηματικα για τη νεα σεζον και εγινε νεο ρεκορ "χτυπηματων" στο αρθρο μας.Μας δειχνετε οτι μας διαβαζετε και μας εμπιστευεστε και σας ευχαριστουμε πολυ.Απο την πρωτη μερα λοιπον ο πηχης παει πολυ ψηλα.

Στα παιχνιδια μας τωρα.Χθες και παλι δωσαμε τρομερα σημεια με αποκορυφωμα το διπλο της Φινλανδιας.Δυστυχως εκανα λαθος που προτεινα την Γαλλια.Η ομαδα εχει τρομερο ροστερ αλλα ακομα μια χρονια παιζει μπασκετ αναρχο,μπασκετ αλανας.Ο προπονητης ειναι σαν να μην υπηρχε χθες.Ετσι οι Γερμανοι που ηταν πολυ καλοι αλλα και με πολυ "ξυλο" κερδισαν και σχετικα ευκολα.Η Εθνικη μας επαιξε εξυπνα και σοβαρα και καθαρισε ευκολα.

Παμε στα σημερινα μας...





Φινλανδια - Σουηδια
Παλι σημερα ειναι η επιλογη μας ενα παιχνιδι απο τα οχι πολυ εμπορικα.Οι Φινλανδια εκανε πλακα χθες με τους Τουρκους.Το πιστευαμε και το προτειναμε.Η Σουηδια χθες τα βρηκε μπαστουνια με την Ελλαδα.Ο Τρινκιερι εστησε πολυ καλα την ομαδα και εβγαλε εκτος παιχνιδου τους 2 σταρς των Σουηδων.Ετσι η Ελλαδα εκανε περιπατο.Σημερα βλεπω τους Φινλανδους να ζοριζονται περισσοτερο απο οτι χθες στο παιχνιδι με την ομαδα του Τανιεβιτς.Περιμενα το χαντικαπ μικροτερο μαλιστα.Θα παμε με την Σουηδια.


ΣΟΥΗΔΙΑ  +9.5


Ουκρανια - Ισραηλ
Απο παιχνιδια με πολυ χαμηλο σκορ ερχονται και οι δυο ομαδες.Το Ισραηλ μαλιστα επεσε και θυμα εκπληξης και πλεον πρεπει να ανεβασει ρυθμους και να κερδισει.Το line στο συνολικο σκορ στους 139.5 νομιζω οτι ειναι μονο για κοντρα.Νομιζω οτι και οι δυο ομαδες μπορουν να φτασουν τους 70π.


Over  139.5


Ελλαδα - Ρωσια
Απλα το καθηκον της εκανε χθες η Ελλαδα παιζοντας πολυ εξυπνα και σοβαρα και εκανε μια πολυ ανετη νικη.Η Ρωσσοι αντιθετα εχασαν πολυ ευκολα απο τους Ιταλους.Μαλιστα το τελικο σκορ μαλλον δεν αντικατοπτριζει το παιχνιδι επειδη η διαφορα κυμαινονταν στους 15π.Η Ρωσια δεν εχει καμια σχεση με τη Ρωσια που γνωριζαμε μεχρι τωρα.Η ομαδα του Τρινκιερι αν παιξει σοβαρα παιρνει το παιχνιδι και ισως πολυ ευκολα.Ομως και η Ρωσια μετα την ηττα χθες θα τα δωσει ολα σημερα.Ετσι το χαντικαπ ισως αποδειχθει οριακο.Προτιμαμε το συνολικο σκορ και το αντερ αφου και οι δυο ομαδες μαλλον θα δωσουν μεγαλο βαρος στο αμυντικο κομματι του παιχνιδιου.

Under  142.5








Να πουμε και παλι οτι οσοι θελετε να παιζεται τα στοιχηματα σας στην MyBet καντε την εγγραφη σας μεσα απο την σελιδα μας πατωντας πανω στο Banner της  MyBet που υπαρχει ψηλα στην σελιδα μας.Πατωντας εκει μεταφερεστε στην σελιδα της MyBet και κανετε την εγγραφη σας.Ετσι παιζεται εσεις κανονικα και βοηθατε το BetBasketcom να συνεχισει να υπαρχει.
Οτι θελετε να ρωτησετε για αυτο το θεμα στειλτε μας mail πατωντας στο Contact Us πανω αριστερα στην σελιδα και συμπληρωνοντας την φορμα...





ΚΡΟΑΤΙΑ
ΓΕΩΡΓΙΑ
     1  -4.5 
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ
ΛΕΤΟΝΙΑ
  Over 153.5 
ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΙΣΡΑΗΛ
  Over 139.5 
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
ΣΟΥΗΔΙΑ
     2  +9.5 
ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ
ΣΕΡΒΙΑ
     1  +10.5 
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΒΕΛΓΙΟ
Under 136.5 
ΙΤΑΛΙΑ
ΤΟΥΡΚΙΑ
Under 141.5 
ΠΟΛΩΝΙΑ
ΤΣΕΧΙΑ
     1  -4.5 
ΕΛΛΑΔΑ
ΡΩΣΙΑ
Under 142.5 
ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
ΠΓΔΜ
     2  +7.5 
Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ
ΓΑΛΛΙΑ
     2  -20.5
ΣΛΟΒΕΝΙΑ
ΙΣΠΑΝΙΑ
     2  -7.5


























Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.