News Update :

* EuroBasket 2013 Η Πρεμιέρα θέλει πάντα Προσοχή ! ! !

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013





                          Καλημερα...


Πρεμιερα σημερα στο Eurobasket με παιχνιδια για ολα τα γουστα.Με δυνατα φαβορι με πιθανες εκπληξεις(συνηθως υπαρχουν σε καθε πρεμιερα) αλλα και με ντερμπι.
Εχουμε επιλεξει την τριαδα μας αλλα εχουμε και τον πινακα μας που δινουμε τα σημεια μας για ολα τα παιχνιδια.
Θα πω και σημερα μεγαλη προσοχη γιατι δεν θα δουμε τις ομαδες οπως τις ειδαμε στα φιλικα.
Επισης λαβαμε πολλα mail που ρωτατε φαβορι για μεταλλια και νικητη διοργανωσης.
Ειναι πολυ δυσκολο να βγαλουμε ακρη απο τη στιγμη που ολες οι ομαδες εχουν πολλες και σημαντικες απουσιες.Δυνατα φαβορι κατα τη γνωμη μου ειναιι Λιθουανια,η Γαλλια και η Ισπανια.Απο κοντα φυσικα και η Εθνικη μας.Και λιγο λιγοτερο η Τουρκια και οι οικοδεσποτες.

Επισης χθες ξεχασα να ευχαριστησω και αρκετα sites που μας προτεινανε συνεργασια.Μας τιμα πολυ η προταση τους αλλα για την ωρα εμεις θα συνεχισουμε ετσι με την δικη μας παρεα που πλεον εχει γινει πολυ μεγαλη.











Λετονια - Βοσνια-Ερζεγοβινη

Ενα παιχνιδι που λογικα περναει αδιαφορο σε σχεση με αλλα παιχνιδια αλλα στοιχηματικα εχει αξια.Οι Λετονοι εχουν φτιαξει ενα πολυ καλο συνολο που και ξερει και παιζει πολυ καλο μπασκετ.Μπορουν μεχρι και νικη σημερα απεναντι στου πιο ποιοτικους Βοσνιους.Και οι δυο ομαδες σουταρουν πολυ και πανε σε γρηγορες επιθεσεις.Αν και το line στο συνολικο σκορ βγηκε αρκετα ψηλα για ματς πρεμιερας εμεις θα παμε στο οβερ.Περιμενουμε τον Τελετοβιτς να ειναι ευστοχος στα πολλα σουτ λογικα που θα παρει.
Over  158.5


Τουρκια - Φινλανδια

Οι Τουρκοι με τον Τανιεβιτς στο παγκο και με πολυ δυνατη ρακετα με τους ΝΒΑερς ξεκινανε με πολλες φιλοδοξιες και πολυ υψηλους στοχους.Η Φινλανδια θελει μεγαλη προσοχη ιδιαιτερα στοιχηματικα.Δεν εχει τους ψηλους που εχουν οι Τουρκοι ομως δινουν τρελο ρυθμο συνηθως στα παιχνιδια τους με πολυ τριποντο και εχουν καλους σουτερ.Οποιος παρακολουθει πρωταθλημα Φινλανδιας θα εχει καταλαβει τι λεω.Με οσο ρισκο κι αν εχει η προταση μας παμε στο διπλο.
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ  +9.5


Γαλλια - Γερμανια

Αλλες χρονιες θα μιλουσαμε για ενα ντερμπι και ματς με θεαμα.Φετος εχουν αλλαξει τα δεδομενα αφου η Γερμανια δεν εχει Νοβιτσκι ουτε και καποιον απο τους υπολοιπους ΝΒΑερς.Επισης σημαντικη απωλεια κατα τη γνωμη μου ειναι κ οτι εφυγε ο κοουτς Μπαουερμαν.Η Γαλλια παρα τις απουσιες ειναι πιο ποιοτικη ομαδα και με πολυ καλα ποσοστα στα σουτ.Μπορει ευκολα να καλυψει το χαντικαπ.
ΓΑΛΛΙΑ  -13.5










Να πουμε και παλι οτι οσοι θελετε να παιζεται τα στοιχηματα σας στην MyBet καντε την εγγραφη σας μεσα απο την σελιδα μας πατωντας πανω στο Banner της  MyBet που υπαρχει ψηλα στην σελιδα μας.Πατωντας εκει μεταφερεστε στην σελιδα της MyBet και κανετε την εγγραφη σας.Ετσι παιζεται εσεις κανονικα και βοηθατε το BetBasketcom να συνεχισει να υπαρχει.
Οτι θελετε να ρωτησετε για αυτο το θεμα στειλτε μας mail πατωντας στο Contact Us πανω αριστερα στην σελιδα και συμπληρωνοντας την φορμα...







ΓΕΩΡΓΙΑ
ΠΟΛΩΝΙΑ
 Under 151.5 
ΛΕΤΟΝΙΑ
ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ
  Over 158.5 
ΤΟΥΡΚΙΑ
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
     2  +9.5 
ΒΕΛΓΙΟ
ΟΥΚΡΑΝΙΑ
 Under 139.5 
ΙΣΠΑΝΙΑ
ΚΡΟΑΤΙΑ
     1  -11.5 
ΠΓΔΜ
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ
     2  +4.5 
ΣΟΥΗΔΙΑ
ΕΛΛΑΔΑ
 Over 147.5 
ΓΑΛΛΙΑ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
     1  -13.5 
ΡΩΣΙΑ
ΙΤΑΛΙΑ
     1  -4.5 
ΙΣΡΑΗΛ
Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ
  Over 148.5 
ΣΕΡΒΙΑ
ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
     1  +5.5
ΤΣΕΧΙΑ
ΣΛΟΒΕΝΙΑ
     2  -13.5



















Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.