News Update :

EuroBasket SLOVENIA 2013

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013






Καλημερα 

Καλη σεζον και καλη στοιχηματικη χρονια για ολους.Και επειδη εχουμε πολλους φιλους αθλητες να ευχηθουμε καλη πορεια και υγεια!!

Φετος ξεκιναμε με μια μεγαλη διοργανωση οπως ειναι το Eurobasket που γινεται στην Σλοβενια.
Ακομα μια διοργανωση ομως με πολλες απουσιες.Πολλα μεγαλα ονοματα απαξιωνουν τοσο την εθνικη ομαδα τους οσο και την διοργανωση.Αυτο ειναι μια πολυ μεγαλη διαφορα σε σχεση με το ποδοσφαιρο που σε τετοιες διοργανωσεις δινουν ολοι το παρον.

Η Ελλαδα παει με μια καλη ομαδα και στοχος σιγουρα ειναι ενα μεταλλιο.Βεβαια οσο ευκολο μπορει να δειχνει αυτο αλλο τοσο ειναι και δυσκολο.Απο το προγραμμα αν ολα πανε οπως δειχνουν ειναι καλο γιατι αποφευγει τον κακο δαιμονα την Ισπανια στα χιαστι παιχνιδια.Ομως υπαρχουν κι αλλες ομαδες που ειναι δυνατες και μπορει να δημιουργησουν προβληματα.
Με τον Τρινκιερι στο παγκο.Εγω τον θεωρω εναν πολυ καλο προπονητη που ξερει μπασκετ και δεν ειναι ουτε "φορτωμενος" μαγκια και ειναι προσηλωμενος στη δουλεια του.Προλα αυτα εχω καποιες ενστασεις οσον αφορα το ροστερ και τους παιχτες που πηρε και αυτους που αφησε απ εξω.
Νομιζω οτι η ομαδα θα χει θεματακια τοσο στην ρακετα οσο και στα γκαρντ.Βεβαια αυτο ειναι προσωπικη αποψη και δεν μετραει καθολου.Λογικα ο κοουτς βλεπει πολυ καλυτερα απο μας και περιμενουμε να δουμε την ομαδα.
Τελος να κλεισω αυτον το προλογο λεγοντας οτι πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικοι και να παιξουμε και λιγο πονηρα επειδη πιστευω οτι θα δουμε εκπληξεις..Αρκετες... 


                                 Καλη Επιτυχια στην Εθνικη μας Ομαδα....














Να πουμε και παλι οτι οσοι θελετε να παιζεται τα στοιχηματα σας στην MyBet καντε την εγγραφη σας μεσα απο την σελιδα μας πατωντας πανω στο Banner της  MyBet που υπαρχει ψηλα στην σελιδα μας.Πατωντας εκει μεταφερεστε στην σελιδα της MyBet και κανετε την εγγραφη σας.Ετσι παιζεται εσεις κανονικα και βοηθατε το BetBasketcom να συνεχισει να υπαρχει.
Οτι θελετε να ρωτησετε για αυτο το θεμα στειλτε μας mail πατωντας στο Contact Us πανω αριστερα στην σελιδα και συμπληρωνοντας την φορμα...


























Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.