News Update :

* Χωρίς μεγάλο ντέρμπι αλλά με καλά παιχνίδια

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Photo By Google






Νομιζω οτι ολοι ειμαστε ευχαριστημενοι απο το διημερο που περασε...Και πως να μην ειμαστε αφου στην Ευρωλιγκα το μεγαλυτερο και δυσκολοτερο πρωταθλημα περασαμε συνολικα 9 στα 12 παιχνιδια.Για ακομα μια φορα δειξαμε που βρισκεται το BetBasketCom.
Ευχαριστουμε παρα παρα πολυ και για τα mail σας που πηραμε αλλα και για τα Donations.Ετσι μας βοηθατε και μας στηριζετε

Επισης με την ευκαιρια να απαντησω και σε κατι ακομα επειδη κατα καιρους το ρωτατε πολλοι.Το για ποιο λογο δεν μας εχουν ως προτεινομενη σελιδα αλλα sites κτλ.
Λοιπον...Εχουμε λαβει τετοια mails παρα πολλα που μας ζητανε ειτε συνεργασια ειτε καποιου τυπου διαφημιση και προωθηση.Απλα δεν μας ενδιαφερει.Εχουμε την δικη μας παρεα και κυκλο και ειμαστε οκ μ αυτο.
Καλυτερη διαφημιση απο τις επιδοσεις μας δεν υπαρχει.

Χρονια Πολλα στους φιλους και τις φιλες που γιορταζουν..











ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
Μετα απο δυο νικες συνεχομενες ηρθε η ηττα συντριβη στην εδρα της Μπαγερν.Ματς ομως που το παρατησε η Φρανκφουρτη επειδη δεν ειχε καμια τυχη απο την αρχη.Το σημερινο παιχνιδι ειναι στα μετρα της και θελει την νικη.Η Λουντβι αν και καλη ομαδα ακομα δεν το εχει δειξει και δειχνει αποδυναμωμενη.Το διπλο στην Βεχτα δεν μου λεει τιποτα.
                                      ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ  -2.5


ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ - ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ
Συνηθως οποτε βλεπουμε ματς με Χαγκεν και ειδικα εντος το πρωτο σημειο που μας ερχεται στα ματια ειναι το οβερ.Παει παντα σε πολυ γρηγορο ρυθμο τα παιχνιδια δεν παιζει αμυνα και το σκορ παει πολυ ψηλα.
Η φιλοξενουμενη φετος ειναι σε καλη κατασταση αλλα εκτος ακομα δεν εχει νικη.Πρεπει σημερα η να ακολουθησει στο σκορ για να μπορει να χτυπησει το παιχνιδι η να παιξει αμυνα και να ζορισει την επιθεση των γηπεδουχων.Νομιζω οτι μπορει να κανει ειτε το ενα ειτε το αλλο και θα παω στο διπλο.
ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ  +5.5


ΧΑΒΡΗ - ΛΙΜΟΖ
Αν και η παραδοση ειναι με τη Χαβρη εμεις θα παμε στο διπλο.Ισοδυναμες ομαδες αν και θεωρω την Λιμοζ καλυτερη επειδη μου αρεσε σε καποια παιχνιδια που την ειδα.Πλεον παιζει επιθετικα και δεν εχει καμια σχεση με την περσινη τραγικη απο θεαμα ομαδα με τον Γιαννακη στο παγκο.

ΛΙΜΟΖ  +3.5












οσοι θελετε να παιζετε τα στοιχηματα σας στην MyBet καντε την εγγραφη σας μεσα απο την σελιδα μας πατωντας πανω στο Banner της  MyBet που υπαρχει ψηλα στην σελιδα μας.Πατωντας εκει μεταφερεστε στην σελιδα της MyBet και κανετε την εγγραφη σας.Ετσι παιζεται εσεις κανονικα και βοηθατε το BetBasketcom να συνεχισει να υπαρχει.

Οτι θελετε να ρωτησετε για αυτο το θεμα στειλτε μας mail πατωντας στο Contact Us πανω αριστερα στην σελιδα και συμπληρωνοντας την φορμα...






ΑΓΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΠΑΟΚ
      1  -3.5 
ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
      1  +3.5 
ΑΡΗΣ
Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ
      1  -7.5 
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
  Over 144.5 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Under 151.5 


ΝΑΝΣΙ
ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ
Under 151.5 
ΟΡΛΕΑΝ
ΟΡΤΕΖ
      2  +9.5 
ΝΤΙΖΟΝ
ΛΕ ΜΑΝ
Under 143.5 
ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ
ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ
      2  +8.5 
ΧΑΒΡΗ
ΛΙΜΟΖ
      2  +3.5 


ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ
ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
      1  -2.5 
ΑΛΜΠΑ
ΜΙΤΕΛΝΤΟΙΤΣΕΡ
Under 149.5 
ΟΥΛΜ
ΤΡΙΕΡ
  0ver 154.5 
ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ
ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ
      2  +5.5 
ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ
ΡΑΣΤΑ ΒΕΧΤΑ
      2  +5.5 
ΑΡΤΛΑΝΤ
Σ.ΟΛΙΒΕΡ ΜΠΑΣΚΕΤΣ
Under 154.5 


ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ
ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ
      1  -1.5 
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ
ΣΕΒΙΛΛΗ
      2  -2.5 
ΚΑΝΑΡΙΑΣ 1939
ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ
      2  +9.5 









































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.