News Update :

* Euroleague Obradovic vs Pascual

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Photo By Google




Μονο η το ματς της Μακαμπι δεν περασε χθες.Στο πρωτο ημιχρονο οι ποντοι ηταν 75 πραγμα που σημαινε οτι πηγαιναμε για ενα ευκολο μαλλον αντερ.Και στο δευτερο ημιχρονο μετα ειχαμε σκορ ΝΒΑ με 103π.
Παρολα αυτα οταν σε τετοιο επιπεδο περναμε 4 στα 5 πρεπει να μαστε πολυ ευχαριστημενοι.
Μεγαλη νικη ο Ολυμπιακος που την περιμεναμε.Ο Μπαρτζωκας κοντεψε να το χασει το παιχνιδι με τις επιλογες του σ εναν σημειο.Ξεχασε στο παγκο Σλουκα και Λοτζεσκι και επαιζε με τον Μαντζαρη.Ο Βελγος πολυ καλος για ακομα ενα ματς.Ειναι παιχτης στυλ Καπονο και ακομα και με αμυνα σουταρει πολυ καλα.

Στα σημερινα μας τωρα.Ο Παναθηναικος παιζει στη Κυπρο με την Λαμποραλ.Οχι μονο πρεπει να κερδισει αλλα να το κανει και ανετα.Χωρις Σαν Εμετεριο και Κελατι οι Βασκοι.
Το παιχνιδι της ημερας βεβαια ειναι στη Τουρκια με την Ουλκερ να υποδεχεται την Μπαρτσελονα..










ΜΑΛΑΓΑ - ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ
Πολλα με λιγα το ματς.Κερδιζει η Μαλαγα αλλα δεν ειναι και Ρεαλ για να την παιζουμε κοντρα σε τοσο μεγαλα χαντικαπ.Προτιμω το αντερ γιατι η οι Ισπανοι παιζουν πολυ δυνατη αμυνα με πολυ πιεση και ακομα και ο Ολυμπιακος που εχει πολλους και καλους σουτερ τα βρηκε σκουρα στο μεγαλυτερο διαστημα.
Under 154.5


ΜΠΑΓΕΡΝ - ΣΙΕΝΑ
Μας δικαιωσε η Μπαγερν στη πρωτη αγωνιστικη οχι για την νικη αλλα για την εμφανιση της.Επαναλαμβανομαι οταν λεω οτι στο μελλον οι Γερμανικες ομαδες θα πρωταγωνιστουν αλλα ετσι ειναι και αυτο το λεμε δυο χρονια πριν οταν οι Αλμπα και Μπαμπεργκ ηταν σακοι του μποξ ακομη.Η Μπαγερν με τον πολυ καλο Πεσιτς στο παγκο εχει ομοιογενεια ως ομαδα πληρες ροστερ και ειναι σε φορμα.
Η Σιενα απο την αλλη προσπαθει να ξαναστησει την ομαδα που ειχε μεχρι προπερσι αλλα και περυσι.Εχει βαρια φανελα και ετσι πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι οταν την κοντραρουμε.Για να μπορεσει να μεινει στο ματς θα πρεπει να ακολουθησει στο σκορ τους Βαυαρους.Εχει αξια το οβερ.
Over  154.5


ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Καταρχην αυτο το ματς αν υπηρχε οποιοσδηποτε αλλος κοουτς στην τουρκικη ομαδα και ειδικα τυπου Αταμαν θα πηγαινα στο διπλο με κλειστα ματια.Τωρα με τον Ομπραντοβιτς στον παγκο ειναι λιγο διαφορετικα.Επειδη ο Σερβος ειναι πολυ εγωιστης και αυτο το παιχνιδι ειναι ενα στοιχημα και για τον ιδιο θα το χτυπησει με ολα του τα οπλα.Σε καλη κατασταση ο Μπογκντανοβιτς αλλα σημερα πρεπει να παρει βοηθεια στο σκορ.
Ο Πασκουαλ απο την αλλη βλεπει την ομαδα του να ναι λιγο ανετοιμη ακομα και μην ξεχναμε οτι εχει σημαντικες ελλειψεις απο τραυματισμους.Οπως και να χει ομως ειναι ομαδα που παντου παιζει για την νικη και μονο.
Οτι και να παιξει καποιος σ αυτο το ζευγαρι εχει λογικη.Εγω το βαζω στη τριαδα περισσοτερο επειδη ειναι ενα ματς που ολοι θα πονταρουν και οχι επειδη ειναι στα σιγουρα..
ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡ.  -1.5











οσοι θελετε να παιζετε τα στοιχηματα σας στην MyBet καντε την εγγραφη σας μεσα απο την σελιδα μας πατωντας πανω στο Banner της  MyBet που υπαρχει ψηλα στην σελιδα μας.Πατωντας εκει μεταφερεστε στην σελιδα της MyBet και κανετε την εγγραφη σας.Ετσι παιζεται εσεις κανονικα και βοηθατε το BetBasketcom να συνεχισει να υπαρχει.

Οτι θελετε να ρωτησετε για αυτο το θεμα στειλτε μας mail πατωντας στο Contact Us πανω αριστερα στην σελιδα και συμπληρωνοντας την φορμα...







ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΜΠΟΥΤΙΒΕΛΝΙΚ
Under 150.5 
ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
      1  -1.5 
ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΝΑΝΤΕΡ
Under 143.5 
ΜΠΑΓΕΡΝ
ΣΙΕΝΑ
  Over 154.5 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ
      1  -9.5 
ΜΑΛΑΓΑ
ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ
Under 154.5 
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ
      1  +4.5 













































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.