News Update :

* Euroleague Για το διπλό στην Πόλη ο Ολυμπιακός

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Photo By Google




Πεντε παιχνιδια για την Euroleague εχουμε σημερα με το πιο δυνατο να ειναι αυτο του Ολυμπιακου μεσα στη Γαλατα.
Επισης καλα ντερμπι ειναι και αυτο στο Μιλανο οπως και το ματς Κουμπαν-Λιετουβος.







ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ειναι θεωρητικα παντα οι δυο πιο δυνατες ομαδες του ομιλου.Η Γαλατα επιστρεφει φετος στην διοργανωση και εδειξε οτι εχει υψηλους στοχους και βλεψεις.Εχει πολυ καλο ροστερ και πολυ γεματο.Εμενα προσωπικα δεν με πειθει ο κοουτς.
Ο Ολυμπιακος χωρις να χει παιξει ακομα μπασκετ πηρε δυο πολυ μεγαλες νικες τοσο με Παναθηναικο οσο και με τη Μαλαγα.Εχει τεραστια εμπειρια απο τετοια παιχνιδια και παιζει ηδη πολυ καλη αμυνα αλλα οχι σε ολο το ματς.Αυτο ειναι κατι που κανει ζορικο το διπλο.Θα πρεπει απο την αρχη να μπει δυνατα στο παιχνιδι και οσο η Γαλατα δεν θα μπορει να ξεφυγει η πιεση θα βαραινει αυτη.
Αν δεν κανει λαθη και δεν εχει παλι "νεκρα" διαστηματα μπορει να χαλασει το παρτι στο Αμπντι Ιμπεκτσι.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  +3.5


ΜΙΛΑΝΟ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
Παιχνιδι που το χαρακτηρισα παραπανω ντερμπι.Αυτο γιατι αν και η Ζαλγκιρις ειναι αποδυναμωμενη και με πολλα προβληματα παει στο Μιλανο που ειναι μια ομαδα που μας εχει συνηθισει σε πολυ αλλοπροσαλλα αποτελεσματα.Λογικα κερδιζουν οι Ιταλοι αλλα η Ζαλγκιρις ισως μεινει στο χαντικαπ.Στην πρωτη αγωνιστικη εχασε απο την Ρεαλ πολυ ευκολα αλλα η Ρεαλ φετος ειναι αλλη κλαση.Με πολυ ρισκο λοιπον θα παμε στο διπλο.
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ  +7.5


ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
Ηττα και οι δυο στη πρεμιερα και με μεγαλα σκορ.Για το πρωταθλημα νικη και οι δυο οριακα και δυσκολα και με χαμηλο σκορ.Αντε να βγαλει καποιος ακρη..
Την Μακαμπι την ειδα στην Ισπανια και δεν μου αρεσε καθολου.Ο Μπλατ μαλλον θα χει δυσκολη χρονια.Ο Σχορτσιανιτης ανυπαρκτος εντελως και ολο το παιχνιδι το κανε ο Χικμαν.Οι Σερβοι παιζουν χωρις πιεση και πιο ελευθερα.Αυτο μπορει να τους κανει πολυ επικινδυνους.
Δυο σημεια μου αρεσαν εδω.Και το αντερ 157 αλλα και το διπλο με το χαντικαπ.
Under  157.5







οσοι θελετε να παιζετε τα στοιχηματα σας στην MyBet καντε την εγγραφη σας μεσα απο την σελιδα μας πατωντας πανω στο Banner της  MyBet που υπαρχει ψηλα στην σελιδα μας.Πατωντας εκει μεταφερεστε στην σελιδα της MyBet και κανετε την εγγραφη σας.Ετσι παιζεται εσεις κανονικα και βοηθατε το BetBasketcom να συνεχισει να υπαρχει.

Οτι θελετε να ρωτησετε για αυτο το θεμα στειλτε μας mail πατωντας στο Contact Us πανω αριστερα στην σελιδα και συμπληρωνοντας την φορμα...





ΚΟΥΜΠΑΝ
ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ
Under 148.5 
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
Under 157.5 
ΜΙΛΑΝΟ
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
      2  +7.5 
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
      2  +3.5 
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
      1  -15.5 


































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.