News Update :

* Συνετά με Γαλλία και Γερμανία

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Photo By Google





Πολυ χαλια στο πρωτο ημιχρονο ο Παναθηναικος που οχι μονο ρυθμο δεν μπορεσε να δωσει αλλα και η αμυνα ηταν με τα ματια.48π. σε ενα ημιχρονο σημαινει τραγικη αμυνα.Στο δευτερο ευτυχως αλλαξε αυτο το σκηνικο αλλα κρατηστε το πως αλλαξε και με τι συνθεση..Δεν θα πω τιποτα αλλο.
Περασε και το αντερ μας(εχουμε πει οτι για μας μετρα μονο η κανονικη διαρκεια).
Σημερα φουλ αγωνιστικη στην Ευρωπη με ενδιαφεροντα ματς σε Γερμανια και Γαλλια...

Εδω παραθετω ενα μικρο δειγμα απο το τι να περιμενουμε στο ΝΒΑ  απο τον Larry K.Ειναι μια πενταδα που μας εδωσε χθες και δεν περασε μονο το αντερ στην Ατλαντα για 1 καλαθι.Με ματς πολυ δυνατα και οχι φαβορι.







Σ.ΟΛΙΒΕΡ ΜΠΑΣΚΕΤΣ - ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ
Εχουμε ενα κοινο που δεν το συνανταμε πολυ συχνα εδω.Μετα απο 6 παιχνιδια ειναι και οι 2 ομαδες χωρις νικη.Οποτε σημερα για την μια σταματα αυτο το αρνητικο σερι.Καλυτερη ομαδα δειχνουν να ειναι οι γηπεδουχοι αλλα και η Μπεμερχαβεν οπως ειπα και την προηγουμενη εβδομαδα ειναι ομαδα που τα παλευει τα ματς.Το ιδιο εκανε και με την Μπαγερν και μας πληρωσε.Παμε με το πλεονεκτημα.
ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ  +5.5


ΒΟΝΝΗ - ΑΛΜΠΑ
Ενα απο τα ντερμπι της ημερας.Ειναι ματς εξαιρετικα αμφιρροπο αλλα το διαλεξαμε επειδη ειναι απο αυτα που παιρνουν και πολυ παιχνιδι πανω τους.
Η Αλμπα μετρα 4 συνεχομενες νικες με πιο προσφατο το 65-86 πριν 17 μερες στο ιδιο γηπεδο για το Γιουροκαπ.Παρολα αυτα θα παω στον ασσο εγω επειδη η Βοννη φετος δειχνει καλα στοιχεια και πρεπει να παρει ακομα ενα ντερμπι οπως το διπλο στην Ολντενμπουργκ.
ΒΟΝΝΗ  +1.5


ΡΟΑΝ - ΝΤΙΖΟΝ
Παμε και στη Γαλλια.Παιχνιδι με φαβορι τους γηπεδουχους αλλα εχω δει σε 2 ματς τη Ντιζον και δεν νομιζω οτι ειναι ευκολη λεια.Ειδικα τωρα που και η Ροαν δεν δειχνει τοσο δυνατη.Ειναι και οι δυο ομαδες που παιζουν πολυ δυνατη αμυνα.Στα τελευταια 5 μεταξυ τους παιχνιδια το συνολικο σκορ δεν ξεπερασε τους 138π.Οσο κι αν δειχνει το line χαμηλο εχει λογικη το αντερ.
Under  138.5








οσοι θελετε να παιζετε τα στοιχηματα σας στην MyBet καντε την εγγραφη σας μεσα απο την σελιδα μας πατωντας πανω στο Banner της  MyBet που υπαρχει ψηλα στην σελιδα μας.Πατωντας εκει μεταφερεστε στην σελιδα της MyBet και κανετε την εγγραφη σας.Ετσι παιζεται εσεις κανονικα και βοηθατε το BetBasketcom να συνεχισει να υπαρχει.

Οτι θελετε να ρωτησετε για αυτο το θεμα στειλτε μας mail πατωντας στο Contact Us πανω αριστερα στην σελιδα και συμπληρωνοντας την φορμα...





ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ
      1  -3.5 
ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
      2  +3.5 
ΛΕ ΜΑΝ
ΑΝΤΙΜΠ
      1  -11.5 
ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ
ΟΡΤΕΖ
      2  +8.5 
ΡΟΑΝ
ΝΤΙΖΟΝ
Under 138.5 
ΣΟΛΕ
ΝΑΝΤΕΡ
  Over 156.5 

Σ.ΟΛΙΒΕΡ ΜΠΑΣΚΕΤΣ
ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ
      2  +5.5
ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ
Under 152.5
ΜΙΤΕΛΝΤΟΙΤΣΕΡ
ΑΡΤΛΑΝΤ
      1  +6.5
ΜΠΕΙΡΟΥΘ
ΟΥΛΜ
      2  -3.5
ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ
ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ
      1  -8.5
ΤΡΙΕΡ
ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ
Under 143.5
ΒΟΝΝΗ
ΑΛΜΠΑ
      1  +1.5

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Under 142.5 
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΤΡΙΚΑΛΑ
  Over 140.5 
ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
      2  +7.5 

ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ
      1  -16.5 
ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ
ΜΟΥΡΘΙΑ
  Over 155.5 
ΣΕΒΙΛΛΗ
ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ
      1  +5.5 

ΡΕΤΖΙΑΝΑ ΕΜΙΛΙΑ
ΚΑΖΕΡΤΑ
Under 151.5 







































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.