News Update :

* Euroleague Στη "Χάλα Πιονίρ" για τη νίκη

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013





Αυτα που ελεγα για την Μπαγερν τα ειδαμε χθες.Μαλιστα το +5 ειναι και πλασματικο που εγινε στο τελος.Τωρα οσοι βιαστηκαν χθες να πουνε πιο εντονα την αποψη τους ειναι δικο τους θεμα.Εμεις προχωραμε παρακατω...
Παλι Ευρωλιγκα σημερα με τον Παναθηναικο να ψαχνει την νικη στην εδρα του Ερ.Αστερα.










ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Δεν πρεπει να παρασυρθουμε απο τον περιπατο που κανε ο Παναθηναικος με την Λαμποραλ.Οι Ισπανοι κατεβηκαν με μιση ομαδα.Αντιθετως το μονοδιαστατο παιχνιδι με τριποντα δεν ειναι παιχνιδι ομαδας βεληνικους Παναθηναικου.
Ο Ερ.Αστερας ειναι ομαδα μετρια που αν υποτιμηθει μπορει να κανει μεγαλες ζημιες ειδικα στην πολυ καυτη του εδρα τη ονομαστη Χαλα Πιονιρ.
Οι γηπεδουχοι εντος θα προσπαθησουν να τρεξουν και ο Παναθηναικος θα πρεπει να παιξει καλη αμυνα και να μην τους αφησει να δωσουν ρυθμο.Το σετ παιχνιδι ευνοει παντα την καλη ομαδα.Το χαντικαπ ειναι ισως οριακο οποτε καλυτερα να παρουμε το αντερ.
Under  152.5








οσοι θελετε να παιζετε τα στοιχηματα σας στην MyBet καντε την εγγραφη σας μεσα απο την σελιδα μας πατωντας πανω στο Banner της  MyBet που υπαρχει ψηλα στην σελιδα μας.Πατωντας εκει μεταφερεστε στην σελιδα της MyBet και κανετε την εγγραφη σας.Ετσι παιζεται εσεις κανονικα και βοηθατε το BetBasketcom να συνεχισει να υπαρχει.

Οτι θελετε να ρωτησετε για αυτο το θεμα στειλτε μας mail πατωντας στο Contact Us πανω αριστερα στην σελιδα και συμπληρωνοντας την φορμα...





ΚΟΥΜΠΑΝ
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
Under 153.5 
ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ
ΣΙΕΝΑ
      2  -5.5 
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ
      2  -1.5 
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Under 152.5 
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΜΙΛΑΝΟ
  Over 158.5 















































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.