News Update :

* Καλά παιχνίδια σε Γερμανία και Γαλλία

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Photo By Google



Παλι χθες μια ελληνικη ομαδα καταφερε να μας χαλασει τη τριαδα μας..!!!!Παλι 2 στα 3 χθες που ειναι καλο αλλα και 3 μερες σερι εχουμε περασει 7 στα 9 σημεια.Επιμενω οτι αυτα δεν θα τα δειτε πουθενα αλλου.
Εχουμε ενα Σαββατοκυριακο τωρα μπροστα μας με τα πρωταθληματα και πληθωρα παιχνιδιων κι επιλογων...

Οσον αφορα το ΝΒΑ απιστευτα πραγματα παλι απο τον Larry K. που δειχνει ποσο μεγαλος γνωστης ειναι και ποσο διαβασμενος.Αν δειτε αυτα που γραψε για την τριαδα θα νομιζετε οτι τα γραψε αφου παιχτηκαν τα ματς και μετα...Μακραν ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ στο ΝΒΑ

Συντομα το BetBasketCom θα κλεισει και παλι την προσβαση σε ολους και θα συνεχισουμε μονο με οσους γινουν και παλι μελη.Αυτο γινεται για πολλους λογους...Περισσοτερα θα πουμε οταν ερθει η ωρα να γινει.







ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ
Ομαδες παρομοιας δυναμικοτητας με καλυτερα παντως αποτελεσματα ως τωρα να χουν οι φιλοξενουμενοι.Ντερμπι δειχνουν οι αποδοσεις και στα ντερμπι μετραει και η φανελα.Μπορει να περασει απο το Τουμπιγκεν η Φρανκφουρτη.Περασε απο κει ακομα και η νεοφωτιστη Ραστα.
                                   ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ  +1.5               



Σ.ΟΛΙΒΕΡ ΜΠΑΣΚΕΤΣ - ΜΠΑΓΕΡΝ
Οπως ολες οι ομαδες ετσι και η Μπαγερν θα κανει καποια μετρια εως και κακα παιχνιδια.Κατι τετοιο διακρινουμε τελευταια.Ετσι σημερα θα παμε με το πλεονεκτημα που εχουν οι γηπεδουχοι οι οποιοι παραδοσιακα ειναι μια σκληρη εδρα.
Σ.ΟΛΙΒΕΡ ΜΠΑΣΚΕΤΣ  +13.5


ΟΡΛΕΑΝ - ΑΝΤΙΜΠ
Σαφως και το φαβορι ειναι η Ορλεαν αλλα το χαντικαπ το φοβαμαι λιγο.Θα πονταρουμε στο αντερ αν και το line βγηκε αρκετα χαμηλα.Καλη αμυνα παιζουν οι γηπεδουχοι αλλα και οι "καρχαριες" δεχονται γυρω στους 70π και κυριως σκοραρουν αρκετα λιγοτερους.
Under  140.5










Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.
 Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.

Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..






ΝΑΝΣΙ
ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
Under 153.5
ΟΡΛΕΑΝ
ΑΝΤΙΜΠ
Under 140.5
ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ
ΝΤΙΖΟΝ
      2  +4.5
ΣΟΛΕ
ΛΕ ΜΑΝ
      2  +3.5
ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ
ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ
      1  -2.5

ΜΠΕΙΡΟΥΘ
ΑΛΜΠΑ
      1  +7.5
Σ.ΟΛΙΒΕΡ ΜΠΑΣΚΕΤΣ
ΜΠΑΓΕΡΝ
      1  +13.5
ΑΡΤΛΑΝΤ
ΟΥΛΜ
      2  +3.5
ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ
ΡΑΣΤΑ ΒΕΧΤΑ
      1  -14.5
ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ
ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
  Over 175.5
ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ
ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ
      2  +1.5

ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ
      1  -7.5
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
      2  +11.5
ΤΡΙΚΑΛΑ
ΠΑΟΚ
  Over 145.5

ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ
ΒΑΛΕΝΘΙΑ
  Over 155.5
ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Under 153.5

ΜΟΝΤΕΓΚΡΑΝΑΡΟ
ΒΑΡΕΖΕ
  Over 161.5





























Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.