News Update :

* Larry K. NBA Πιο εύστοχοι σήμερα οι Bulls

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Photo By Google



Δεν έχω να πω πολλά για πρόλογο σήμερα.Μόνο ότι είναι μια μέρα πολύ καλά παιχνίδια.Πολλά ντέρμπι σε Ανατολή και Δύση.








TBLAZERS - BULLS
Σε πολύ καλή φόρμα το Πόρτλαντ που έφτασε τις 10 νίκες σε 12 παιχνίδια.Και με εμφανίσεις πειστικές και νίκες άνετες.
Το Σικάγο μετά απο ένα καλό σερί χθες γνώρισε την ήττα στο Ντένβερ με πολύ κακή εμφάνιση.Δεν νομίζω οτι θα είναι και σήμερα τόσο άστοχο στα σουτ.Δύσκολα όμως και να πάμε στο διπλό.Καλύτερο το όβερ αφού πιστεύω ότι οι Μπουλς θα σκοράρουν πάνω από 90-95.
Over 189.5


CELTICS - PACERS
Η ομάδα του Βόγκελ  με ρεκόρ 10-1 είναι στη κορυφή της Ανατολής και έρχεται απο μεγάλη νίκη έστω και στη παράταση κόντρα στους Νικς.Λογικότατο φαβορί σήμερα.Η Βοστόνη θα κάνει νίκες σε παιχνίδια που την έχουν ξεγραμμένη αλλά μάλλον όχι σήμερα.Οι Πέισερς είναι ομάδα σοβαρή που παίζει πολύ άμυνα και θα "καθαρίσει" εύκολα.
IND Pacers  -7.5


LAKERS - WARRIORS
Μεγάλη νίκη και ψυχολογίας για τους γηπεδούχους ήταν αυτή με τους Πίστονς.Σήμερα έχουν πολύ δύσκολο έργο με τους φορμαρισμένους Γουόριορς.Οι φιλοξενούμενοι έχουν επιθετική φιλοσοφία και πολλά τρίποντα.Σήμερα κατά 90% δεν θα έχουν τον καλύτερο τους παίχτη τον Κάρι.Άρα ίσως κάποιοι πόντοι λιγότεροι.Αυτό σε συνδιασμό οτι ο Ντ Άντονι δεν είναι κάνας τυχαίος και θα παίξει πιο σκληρή άμυνα για να μην πάθει ότι και πριν ένα μήνα.Δύσκολο να βρούμε σημείο.Άντερ το καλύτερο έστω κι αν έχει πολύ ρίσκο.
Under  204.5











Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.
 Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.

Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..








RAPTORS
WIZARDS
Under 194.5
BOBCATS
SUNS
      1  -1.5
PISTONS
HAWKS
      2  +4.5
GRIZZLIES
SPURS
Under 185.5
76ERS
BUCKS
      2  +3.5
MAVERICKS
JAZZ
  Over 202.5
TWOLVES
NETS
      1  -8.5
PELICANS
CAVALIERS
      2  +7.5
TBLAZERS
BULLS
  Over 189.5
LAKERS
WARRIORS
Under 204.5
CELTICS
PACERS
      2  -7.5












































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.