News Update :

* Μέτριο κουπόνι με Γερμανία και Ισπανία

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Photo By Google










ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ - ΜΑΛΑΓΑ
Σκληρη ομαδα οι γηπεδουχοι και ειδικα στην εδρα τους.Μην ξεχναμε οτι πριν ενα μηνα κερδισαν με 17π διαφορα και την Μπαρτσελονα.Παντως η Μαλαγα ακομα κι αν δεν παει τοσο καλα οσο την περιμενα στην μερα της μπορει να περασει και ανετα.Αυτο που βλεπω παντως ειναι σκληρη αμυνα απο την Ομπραντοιρο και χαμηλο σκορ.Οποτε το αντερ γινεται αρκετα συμπαθητικο.
Under  146.5


ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ - Σ.ΟΛΙΒΕΡ ΜΠΑΣΚΕΤΣ
Ντερμπι το ματς και το δειχνουν και οι αποδοσεις.Απο μεγαλη νικη μεσα στο Χαγκεν ερχονται οι γηπεδουχοι που ομως παιζουν καλυτερα εκτος παρα εντος.Η  φορμα επισης λεει 1 νικη μονο στα 5 τελευταια.
Οι φιλοξενουμενοι σχεδον τα ιδια κι αυτοι με 2 νικες στα τελευταια 5.Ομως ειναι ντερμπι και εχουν και μια πολυ καλη παραδοση με το μερος τους οποτε διπλο.
Σ.ΟΛΙΒΕΡ ΜΠΑΣΚΕΤΣ  +1.5


ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΟΝΝΗ
Και κλεινω με ενα οβερ.Εχουμε δυο ομαδες που συχνα ξεπερνανε τους 80π και ειδικα αν το ματς παει στο διπλο τοτε ισως ερθει και πιο ευκολα το σημειο μας.
Over  157.5






Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.
 Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.

Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..






ΟΥΛΜ
ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ
      1  -8.5
ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
ΒΟΝΝΗ
  Over 157.5
ΜΙΤΕΛΝΤΟΙΤΣΕΡ
ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ
      1  -3.5
ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ
ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ
      1  +3.5
ΡΑΣΤΑ ΒΕΧΤΑ
ΑΛΜΠΑ
      1  +8.5
ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ
Σ.ΟΛΙΒΕΡ ΜΠΑΣΚΕΤΣ
      2  +1.5


ΚΑΝΑΡΙΑΣ 1939
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ
  Over 159.5
ΜΑΝΡΕΣΑ
ΜΟΥΡΘΙΑ
      2  +2.5
ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ
ΜΑΛΑΓΑ
Under 146.5































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.