News Update :

* Larry K. NBA Τολμηρές επιλογές με ρίσκο

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Photo By Google








76ERS - NETS
Τα έχουμε πει για την Φιλαδέλφεια ότι παίζει άμυνα με τα μάτια.Πριν μερικές μέρες απο τους Νετς δέχτηκε 130π.Σήμερα λοιπόν το διπλό δείχνει να ναι πολύ δυνατό.Όμως οι Νετς δεν έχουν δείξει ομάδα που μπορούμε να εμπιστευτούμε.Οπότε καλύτερα να πάμε στο όβερ.Που κι αυτό ομως πιστεύω είναι οριακό και όχι τόσο εύκολο οπώς στο προηγούμενο μεταξύ τους.
Over  208.5


MAVERICKS - RAPTORS
Οι Μάβερικς και φέτος είναι στο Ντάλας αξιόπιστοι και δυνατοί.Έρχονται απο 2 εύκολες νίκες και θέλουν ακόμα μια σήμερα με τους Ράπτορς.Πάντως και το Τορόντο δείχνει καλό πρόσωπο στα τελευταία εκτός και έχει κι ένα καλό ρόστερ και ικανό να παλέψει απόψε.
TOR Raptors  +6.5


PACERS - ROCKETS
Το παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό.Δεν θα πω πολλά για να μην μπερδευόμαστε.Η Ιντιάνα έκανε δεύτερη σερί ήττα και είναι μια καταλλήλη ευκαιρία να την κοντράρουμε.
HOU Rockets  +5.5







Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.
 Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.

Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..






76ERS
NETS
  Over 208.5
HAWKS
JAZZ
      2  +7.5
HEAT
KINGS
  Over 205.5
CAVALIERS
BUCKS
Under 192.5
PISTONS
 BOBCATS
      1  -5.5
PACERS
ROCKETS
      2  +5.5
 MAVERICKS
RAPTORS
      2  +6.5
NUGGETS
SUNS
      1  -4.5
LAKERS
TWOLVES
  Over 210.5



























Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.