News Update :

* Euroleague και Γαλλία

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Photo By Google



Νομιζω οτι χθες δειξαμε γιατι ειμαστε διαφορετικοι.Διαλεξαμε μια τριαδα που δεν την ειδατε πουθενα αλλου.Αφησαμε μακρια τους παπαγαλους και παιξαμε οπως εμεις ξερουμε.Και η Ρεαλ εκανε εναν αναμενομενο περιπατο ενω ολοι προσπαθουσαν να σας-μας πεισουν οτι η νικη Εφες ηταν το σημειο της βραδιας μαζι με τον ασσο του Παναθηναικου αλλα και της Παρτιζαν.Αλλα ακομα και για την Σιενα που ηταν ματς τελικος.
Ευχαριστουμε πολυ για τα mail που απο χθες λαμβανουμε οπως επισης και ολους αυτους που πηγανε μαζι μας στο ταμειο και εσπευσαν να μας ανταμοιψουν..!!!
Συντομα μονο λιγοι θα τα βλεπουν ολα αυτα..Μονο τα μελη μας.!!






ΜΠΑΓΕΡΝ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
Αν και αδιαφορο το ματς ειπα να ασχοληθω επειδη βλεπω τη Γαλατα σε καλη κατασταση και θελει ακομα μια καλη εμφανιση σημερα μεσα στη Γερμανια οπου ολες οι τουρκικες ομαδες εχουν πολλους φιλαθλους.Ετσι λοιπον δεν νομιζω να παει απλα να χασει και να διασυρθει.Πολυ πιθανον μαλλον και το αντερ 155.
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ  +7.5


ΝΤΙΖΟΝ - ΟΡΛΕΑΝ
Ντερμπι κορυφης στη Γαλλια.Με τρομερη παραδοση η Ορλεαν που απο το 2010 μετραει 5-0 νικες ανεξαρτητου εδρας.Φετος παντως η Ντιζον ειναι καλυτερη απο αλλες χρονιες.Ετυχε να δω και 2 παιχνιδια της και αξιζει να την στηριξουμε σημερα.
ΝΤΙΖΟΝ  -0.5


ΡΟΑΝ - ΣΟΛΕ
Παμε και σ ενα αντερ εδω.Περισσοτερο θα λεγα απο εμπνευση καθως οι ομαδες ναι μεν παραδοσιακα παιζουν πιο πολυ αμυνα και ειδικα η Ροαν αλλα φετος εχουν κανει και ματς που εφτασαν ειτε να βαλουν ειτε να δεχτουν και 80π.Ρισκαρουμε αρκετα αλλα μετα τα χθεσινα νομιζω οτι το δικαιουμαστε..
Under  144.5







Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.
 Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.

Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..






ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
Under 155.5 
ΜΠΑΓΕΡΝ
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
      2  +7.5 
ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ
ΚΟΥΜΠΑΝ
  Over 151.5 
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
ΜΙΛΑΝΟ
      2  -5.5 


ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ
ΛΙΜΟΖ
      1  +3.5 
ΛΕ ΜΑΝ
ΟΡΤΕΖ
      2  +7.5 
ΡΟΑΝ
ΣΟΛΕ
Under 144.5 
ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ
ΝΑΝΣΙ
  Over 154.5 
ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ
ΧΑΒΡΗ
      2  +9.5 
 ΝΤΙΖΟΝ
ΟΡΛΕΑΝ
      1  -0.5 
 ΑΝΤΙΜΠ
ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
      1  +4.5 




























Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.