News Update :

* Euroleague Πολλά κρίσιμα ματς....Ακόμα περισσότερα τα σενάρια

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Photo By Google



Χθες περασαμε 12 σημεια και χασαμε 7.Ομως απο τα 7 τα 4 δεν περασαν για μισο εως 2 ποντους.Δηλαδη αν ειχαμε λιγη τυχη θα μπορουσαμε να κανουμε το μαγικο 16/19.
Eurolague σημερα και συνεχιζουμε...





Λοιπον..Εχουμε λαβει πολλα mail που μας ζητατε να κανουμε παντα αναλυση και μαλιστα καποιοι θελουν σε ολα τα παιχνιδια.Αυτο δεν γινεται με τιποτα.Οτι κανουμε εδω το κανουμε με κοπο και με περιορισμενο χρονο και χωρις να παιρνουμε καποιο μισθο απο ΠΟΥΘΕΝΑ.Επισης καποιες φορες ειναι ματς που δεν εχει κατι ιδιαιτερο να πεις.Δηλαδη τι να κανουμε? Να γραφουμε οτι η ταδε ομαδα ειναι δευτερη η αλλη πεμπτη και χθες η μια κερδισε τοσο και η αλλη τοσο?Απλα να γεμιζουμε γραμμες χωρις ουσια?Τετοιες αναλυσεις θα βρειτε πολλες αλλου.

Ουτε και σημερα θα κανω αναλυσεις στα ματς.Ο λογος ειναι οτι ο καθενας μπορει να δει το ματς απο χιλιες μεριες.Επειδη ειναι τελευταια αγωνιστικη και υπαρχουν σεναρια και σεναρια.Αν καθησετε και τα διαβαζετε το πιο πιθανον ειναι να πατε γραμμη στο κουβα.
Ενα μικρο παραδειγμα θα δωσω για το ματς του Παναθηναικου.Θα διαβασετε παντου οτι θα τα δωσει ολα για την δευτερη θεση κτλ.Για ριξτε μια ματια..Τον συμφερει να βγει δευτερος η τεταρτος?Μηπως τριτος ειναι καλυτερα?
Και η Εφες αν χασει μπορει να μεινει εκτος..ΚΑΙ???

Τιποτα παραπανω καλοι μου φιλοι.Οσοι πιστοι μενετε...Καλη Τυχη




ΤΡΙΑΔΑ


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ       Under 149.5


ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ  - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ                   2  -5.5


ΣΙΕΝΑ - ΜΑΛΑΓΑ                                             2  +1.5









ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
  Over 152.5
ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
      2  -5.5
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
      1  -4.5
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
Under 149.5
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΜΠΟΥΤΙΒΕΛΝΙΚ
      1  -16.5
ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
Under 141.5
ΝΑΝΤΕΡ
ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜ
      1  +7.5
ΣΙΕΝΑ
ΜΑΛΑΓΑ
      2  +1.5






























Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.