News Update :

* Larry K. NBA "Βαρόμετρο" οι αμφίβολοι

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Photo By Google










ROCKETS - BULLS
Οι Ρόκετς στη έδρα τους είναι φαβορί όποια ομάδα κι αν έχουν αντίπαλο.Έτσι και σήμερα.Μόνο που σήμερα έχουν αμφίβολους παίχτες.Αν δεν παίξουν οι Λιν και Χάρντεν τότε χαμηλώνει αρκετά η επίθεση.Το Σικάγο απο την άλλη δεν είναι σε καλή κατάσταση και αν δεν αλλάξει και σήμερα κάτι τότε μαζί με το επόμενο ματς στην Οκλαχόμα που μάλλον θα χάσει θα φτάσει τις 7 ήττες στα τελευταία 8.
Με πολύ ρίσκο πάμε στο διπλό.
CHI Bulls  +6.5


NETS - WIZARDS
Μην μας μπερδεύει το ότι οι Νετς έβαλαν 130π.στο τελευταίο τους παιχνίδι.Οι Σίξερς γενικά παίζουν άμυνα με τα μάτια.Σήμερα μάλλον πάμε σε χαμηλό σκορ με τους Γουίζαρντς που αν παρουσιαστούν σοβαροί μπορούν να κάνουν μέχρι και δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο "Garden".
Under  196.5


HEAT - PACERS
Μεγάλο ματς στο Μαιάμι.Κάτι σαν τελικός περιφέρειας.Οι γηπεδούχοι έχουν αμφίβολο για απόψε τον Λεμπρόν.Αν δεν παίξει θα είναι τεράστια απουσία.
Η Ιντιάνα δεν έπαιξε άμυνα με τους Πίστονς δέχτηκε 100αρα και έχασε.Οπότε σήμερα θα πέσουν κορμιά στην άμυνα.Χαμηλό το line αλλά δεν βλέπω και κάτι άλλο.
Under  191.5







Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.
 Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.

Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..





HEAT
PACERS
Under 191.5
MAGIC
JAZZ
      1  -3.5
RAPTORS
BOBCATS
      1  -5.5
HAWKS
KINGS
  Over 204.5
CELTICS
PISTONS
      2  +0.5
NETS
WIZARDS
Under 196.5
TWOLVES
TBLAZERS
  Over 213.5
MAVERICKS
GRIZZLIES
      1  -9.5
BUCKS
KNICKS
Under 186.5
ROCKETS
BULLS
      2  +6.5
SUNS
SPURS
      1  +2.5
CLIPPERS
PELICANS
      2  +10.5






































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.