News Update :

* Eurocup Δύσκολη πρεμιέρα με τις εκπλήξεις να παραμονεύουν..

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Photo By Google





Μεγαλο κουπονι σημερα με παιχνιδια απο το Eurocup.Πρωτη αγωνιστικη και δυσκολη.Και χθες στα χθεσινα περασαν τα σημεια μας απο Ισπανια,Γαλλια και Τουρκια ενω στα δυο ματς του Eurocup αποτυχαμε.
Απο τα σημερινα κρατω το διπλο στο Βολγκογκραντ-Ασεσοφτ.Οι Ρωσοι εχουν φτιαξει μια πολυ δυνατη ομαδα αφου υπαρχει χρημα αλλα ειναι απειρη σε τετοιο επιπεδο.Οι Ρουμανοι εχουν και καλη ομαδα και εμπειρια και ενα μεγαλο πλεονεκτημα 9.5π.
Δευτερο παιχνιδι ειναι παιχνιδι που εχουμε δει πολλες φορες στη Euroleague.Φετος ομως θα δουμε και την Λιετουβος και την Παρτιζαν που εχει πολλα οικονομικα προβληματ γι αυτο και βγηκε απο την Euroleague να παιζουν στο Eurocup.Το σημειο που εχει ενδιαφερον ειναι το αντερ καθως οι Σερβοι θα προσπαθησουν με την αμυνα τους κυριως να παρουν αποτελεσμα.
Κλεινω με το διπλο της Παρι επειδη εχει μεγαλο πλεονεκτημα και η Σαραγοσα ειναι αποδυναμωμενη πολυ σε σχεση με περυσι.Επισης οι Γαλλοι θελουν περισσοτερο μια καλη πορεια εφοσον εχουν στοχο να ανεβασουν επιπεδο την ομαδα τους.
Τελος στο παιχνιδι της Euroleague με τις εμφανισεις που κανει η Λαμποραλ με κανει να κοιτω προς τα δεξια και το διπλο της πρωταρας Νεπτουνας.






Τα mails που στελνετε ολοι σας για να εχετε μια προσκληση οταν "κλεισει" η σελιδα συγκεντρωνονται και θα σας αποσταλλει η προσκληση οταν ερθει η ωρα..Οποτε οσοι εχετε στειλει μην ανησυχειτε




Ξεκιναμε με την σελιδα που θα εχει ελευθερη προσβαση σε ολους για καποιο διαστημα και επειτα θα κλεισει και θα μεινουν μονο μελη...
Απο σημερα οσοι θελουν να κρατησουν μια θεση στα μελη ωστε να μπορουν να μας διαβαζουν θα πρεπει να μας στειλετε ενα mail ( Πατωντας στο CONTACT που βρισκεται πανω αριστερα στην σελιδα και συμπληρωνοντας τη φορμα που υπαρχει ) και να μας δωσετε ενα δικο σας gmail και μονο gmail οπου εκει θα σας αποσταλλει προσκληση οταν ερθει η ωρα που θα σταματησουμε την ελευθερη προσβαση...
Εδω πρεπει να πω οτι το μεγαλυτερο μερος των μελων εχει ηδη συμπληρωθει απο τα ατομα που εκαναν δωρεα και στηριζουν το site μας ακομα απο το MundoBasket της Ισπανιας...Θα συμπληρωσουμε το οριο των μελων που επιτρεπεται με οσους το επιθυμουν και κατα προτεραιοτητα...
Μετα την παροδο 1-2 μηνων θα γινεται μια αναθεωρηση στα μελη και θα παραμενουν μονο οσοι μας στηριζουν...





ΠΡΟΤΑΣΗ



 ΒΟΛΓΚΟΓΚΡΑΝΤ - ΑΣΕΣΟΦΤ ΠΛΟΙΕΣΤΙ        2  +9.5


 ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ        Under  144.5


 ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ        2  +9.5






ΒΟΛΓΚΟΓΚΡΑΝΤ
ΑΣΕΣΟΦΤ ΠΛΟΙΕΣΤΙ
      2  +9.5
ΚΙΜΚΙ
ΒΕΦ ΡΙΓΑ
      1  -19.5
ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ
ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ
Under 144.5
ΜΠΑΝΒΙΤ
 ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ
  Over 156.5
ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ
ΠΑΡΤΙΖΑΝ
Under 144.5
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΟΥΜΠΛ
      2  +4.5
ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ
ΚΟΥΜΠΑΝ
      1  +7.5
ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ
ΠΑΟΚ
      1  -7.5
ΣΖΟΛΝΟΚΙ ΟΛΑΙ
ΖΕΝΙΤ
      2  -2.5
ΒΟΝΝΗ
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
      1  -0.5
ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ
ΣΕΒΙΛΛΗ
  Over 161.5
ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ
ΒΙΡΤΟΥΣ ΡΟΜΑ
Under 147.5
ΝΑΝΣΙ
ΝΙΜΠΟΥΡΓΚ
      2  +4.5
ΝΤΙΖΟΝ
ΟΣΤΑΝΔΗ
      1  -2.5
ΣΑΡΑΓΟΣΑ
ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ
      2  +9.5
ΡΕΤΖΙΑΝΑ ΕΜΙΛΙΑ
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
      2  +2.5




















ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ
ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ
      2  +12.5































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.