News Update :

* Euroleague Με Τόμιτς ο Ολυμπιακός στην Ισπανία

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Photo By Google



Τα 2 απο τα 3 σημεια της προτασης μου περασαν πολυ ευκολα.Μαλιστα η Ασεσοφτ εκανε διπλο και με μεγαλη ευκολια αλλα και η Παρι αν δεν ηταν ατυχη θα ειχε φυγει με το ροζ φυλλο.Εχασε μολις για ενα ποντο.Το τριτο παιχνιδι το χασαμε στη πρωτη περιοδο οπου σημειωθηκαν 51π οπως και στη τριτη 48π.Ηταν λιγο τρελο παιχνιδι αφου οι αλλοι 2 περιοδοι πηγαν οπως ακριβως υπολογιζαμε και προτειναμε το αντερ.
Στο συνολο του Eurocup χθες περασαμε 8 στα 16 σημεια που αν ημασταν λιγο τυχεροι θα ηταν 10 στα 16 αφου στο Μπανβιτ και στη Ρετζιο Εμιλια τα σημεια μας δεν περασαν για μισο ποντο.
Euroleague σημερα με πολυ καλα παιχνιδια και πολυ δυσκολα στοιχηματικα ειδικα λογω πρεμιερας.Μεσα σ αυτα ειναι και ο Ολυμπιακος που παει στη Βαλενθια με Τομιτς στο παγκο και περιμενουμε να δουμε τι αντιδραση θα χει μετα την ηττα και αποκλεισμο απο τον φετινο Παναθηναικο.
Πρωτη επιλογη σημερα το οβερ στο Τελ Αβιβ οπου η Μακαμπι παντα τρεχει σουταρει πολυ και εχει και πολυ καλο ροστερ και μπορει να παει το σκορ ψηλα.Αντιπαλος της η Λιμοζ που παλαιοτερα οσοι θυμουνται ηταν απο τις μεγαλες δυναμεις της Ευρωπης, που πριν μερικα χρονια παλευε για σωτηρια με τον Γιαννακη στο παγκο να παιζει τα παιχνιδια στους 50-60 ποντους.Αυτα αλλαξαν εγινε και παλι πολυ δυνατη και πηρε το πρωταθλημα και ξεφυγε απο το τραγικο παιχνιδι με τα χαμηλα σκορ.Σημερα εχει δυσκολο εργο αλλα δεν ειναι και ξεγραμμενη.Μπορει να ακολουθησει στο σκορ και να μας δωσει το οβερ.Αλλα και το διπλο με +11.5 το θεωρω πολυ πιθανο.
Και δευτερο παιχνιδι θα κοντραρω τους ερυθρολευκους.Η Βαλενθια δεν ειναι καμια υπερδυναμη αλλα στην εδρα της παντα ειναι δυνατη.Και περισοοτερο παω στο διπλο επειδη ο Ολυμπιακος δεν μου αρεσε καθολου στο παιχνιδι με τον Παναθηναικο και πολυ δυσκολα να το αλλαξει αυτο ο Τομιτς.







Τα mails που στελνετε ολοι σας για να εχετε μια προσκληση οταν "κλεισει" η σελιδα συγκεντρωνονται και θα σας αποσταλλει η προσκληση οταν ερθει η ωρα..Οποτε οσοι εχετε στειλει μην ανησυχειτε




Ξεκιναμε με την σελιδα που θα εχει ελευθερη προσβαση σε ολους για καποιο διαστημα και επειτα θα κλεισει και θα μεινουν μονο μελη...
Απο σημερα οσοι θελουν να κρατησουν μια θεση στα μελη ωστε να μπορουν να μας διαβαζουν θα πρεπει να μας στειλετε ενα mail ( Πατωντας στο CONTACT που βρισκεται πανω αριστερα στην σελιδα και συμπληρωνοντας τη φορμα που υπαρχει ) και να μας δωσετε ενα δικο σας gmail και μονο gmail οπου εκει θα σας αποσταλλει προσκληση οταν ερθει η ωρα που θα σταματησουμε την ελευθερη προσβαση...
Εδω πρεπει να πω οτι το μεγαλυτερο μερος των μελων εχει ηδη συμπληρωθει απο τα ατομα που εκαναν δωρεα και στηριζουν το site μας ακομα απο το MundoBasket της Ισπανιας...Θα συμπληρωσουμε το οριο των μελων που επιτρεπεται με οσους το επιθυμουν και κατα προτεραιοτητα...
Μετα την παροδο 1-2 μηνων θα γινεται μια αναθεωρηση στα μελη και θα παραμενουν μονο οσοι μας στηριζουν...





ΠΡΟΤΑΣΗ



ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ                      1  -0.5


ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΛΙΜΟΖ                       Over  152.5





ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
      2  +1.5
ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ
ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ
Under 147.5
ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
      1  -0.5
ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ
ΜΑΛΑΓΑ
      2  -5.5
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΛΙΜΟΖ
  Over 152.5



























Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.