News Update :

* Eurocup Δίνουν σημεία οι φιλοξενούμενοι..

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Photo By Google




Μας τα χαλασε η Γαλλια χθες γιατι στο Eurocup τα πηγαμε παρα πολυ καλα και ελπιζουμε να συνεχισουμε ακριβως το ιδιο και σημερα.Το καλο ειναι οτι ηρθε το βραδυ και ο Larry K. στο ΝΒΑ και εκανε και παλι "επιδειξη δυναμης".
Απο τα σημερινα ξεχωριζω το διπλο της Παρι που οπως ειπα θελει ν ανεβει επιπεδο και θα χτυπαει τα παιχνιδια στο Eurocup.Και δεν εχει κακη ομαδα.
Συνεχιζω και με τη δευτερη ΓερμανοΓαλλικη μονομαχια με διπλο και παλι και ειναι αυτο της Μπαμπεργκ που ειναι ανεβασμενη τελευταια και παει να δωσει ενα ντερμπι στη Γαλλια με πολυ δυνατο αντιπαλο οπως ειναι το Στρασβουργο.
Και τριτη ομαδα απο Γαλλια στις επιλογες μου.Πριν απο περιπου 2 μηνες Οστανδη και Βιλερμπαν επαιξαν και παλι μαζι στα προκριμματικα της Euroleague και τοτε το συνολικο σκορ ειχε ξεπερασει τους 160π.Σημερα πιστευω οτι θα δουμε τελειως διαφορετικο παιχνιδι με καλυτερες αμυνες και θα ρισκαρω στο αντερ παρα το σχετικα χαμηλο line των 148.5π.
Τελος οσον αφορα το ματς της Euroleague πιστευω οτι θα εχει και σκορ και θεαμα και μαλλον το οβερ θα ερθει ευκολα.




Εδω και δυο μερες εχουν σταλλει οι προσκλησεις σε ολους οσους μας ζητησατε να γινεται μελη μας.Ισως κι απο αυριο ακομα να μπορουν να μας διαβαζουν μονο τα μελη μας.!!!
Σημερα ειναι η τελευταια μερα αν καποιος θελει ακομα να μπει στα μελη μας...Οι θεσεις ειναι σχεδον ολοκληρωμενες.Κι αν καποιοι δεν μπουν τωρα θα μπουνε οταν γινει η πρωτη αναθεωρηση των μελων.Εκτος απο οσους εχουν ζητησει προσκληση και οσους ζητησουν σημερα αλλα αιτηματα δεν θα μπορεσουμε να δεχτουμε για ολη τη σεζον.



Για ολους της τελευταιας στιγμης...
θα πρεπει να μας στειλετε ενα mail ( Πατωντας στο CONTACT που βρισκεται πανω αριστερα στην σελιδα και συμπληρωνοντας τη φορμα που υπαρχει ) και να μας δωσετε ενα δικο σας gmail και μονο gmail οπου εκει θα σας αποσταλλει προσκληση οταν ερθει η ωρα που θα σταματησουμε την ελευθερη προσβαση...
Εδω πρεπει να πω οτι το μεγαλυτερο μερος των μελων εχει ηδη συμπληρωθει απο τα ατομα που εκαναν δωρεα και στηριζουν το site μας ακομα απο το MundoBasket της Ισπανιας...Θα συμπληρωσουμε το οριο των μελων που επιτρεπεται με οσους το επιθυμουν και κατα προτεραιοτητα...
Μετα την παροδο 1-2 μηνων θα γινεται μια αναθεωρηση στα μελη και θα παραμενουν μονο οσοι μας στηριζουν..





ΠΡΟΤΑΣΗ



 ΒΟΝΝΗ - ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ        2  +4.5


 ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ        2  +4.5


 ΟΣΤΑΝΔΗ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ        Under 148.5


 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΑΡΙ        Over 166.5






ΒΟΛΓΚΟΓΚΡΑΝΤ
ΠΑΡΤΙΖΑΝ
      2  +8.5
ΑΣΕΣΟΦΤ ΠΛΟΙΕΣΤΙ
ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ
      2  +0.5
ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ
ΠΑΟΚ
Under 146.5
ΝΙΜΠΟΥΡΓΚ
          ΒΙΡΤΟΥΣ ΡΟΜΑ
      2  +1.5
ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ
ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ
      1  -12.5
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
ΒΕΦ ΡΙΓΑ
Under 143.5
ΚΙΜΚΙ
ΣΖΟΛΝΟΚΙ ΟΛΑΙ
      1  -18.5
ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ
ΚΟΥΜΠΑΝ
      2  -5.5
ΝΑΝΣΙ
ΣΕΒΙΛΛΗ
      1  -2.5
ΒΟΝΝΗ
ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ
      2  +4.5
ΟΣΤΑΝΔΗ
ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
Under 148.5
ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ
ΑΡΤΛΑΝΤ
      1  -10.5
ΝΤΙΖΟΝ
ΚΑΝΤΟΥ
Under 147.5
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
      2  +4.5

















ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΑΡΙ
  Over 166.5























Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.