News Update :

* Larry K. NBA Τελειώνει το αήττητο για μια εκ των Heat και Rockets

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Photo By Google





Μόνο νίκες έχουν μέχρι στιγμής Heat and Rockets και αυτό μας δείχνει ότι θα δούμε ένα πολύ καλό ματς.Για μένα λίγο καλύτερη ομάδα είναι το Χιούστον και πάω μετο διπλό.
Στην Ιντιάνα με τις πολλές απουσίες πάνε οι Bucks και είναι ικανοί μέχρι και να κάνουν το την έκπληξη αφού φέτος δείχνουν πιο δυνατοί και παίζουν καλύτερα και βρίσκουν σε όχι καλή φόρμα και με προβλήματα τους Pacers.
Το παιχνίδι στο Πόρτλαντ τώρα είναι δύσκολο να επιλέξω νικητή αλλά μάλλον θα πάμε σε μεγάλο σκορ αφου και οι δυο ομάδες μπορούν να περάσουν τους 100.




Εδω και δυο μερες εχουν σταλλει οι προσκλησεις σε ολους οσους μας ζητησατε να γινεται μελη μας.Ισως κι απο αυριο ακομα να μπορουν να μας διαβαζουν μονο τα μελη μας.!!!
Σημερα ειναι η τελευταια μερα αν καποιος θελει ακομα να μπει στα μελη μας...Οι θεσεις ειναι σχεδον ολοκληρωμενες.Κι αν καποιοι δεν μπουν τωρα θα μπουνε οταν γινει η πρωτη αναθεωρηση των μελων.Εκτος απο οσους εχουν ζητησει προσκληση και οσους ζητησουν σημερα αλλα αιτηματα δεν θα μπορεσουμε να δεχτουμε για ολη τη σεζον.



Για ολους της τελευταιας στιγμης...
θα πρεπει να μας στειλετε ενα mail ( Πατωντας στο CONTACT που βρισκεται πανω αριστερα στην σελιδα και συμπληρωνοντας τη φορμα που υπαρχει ) και να μας δωσετε ενα δικο σας gmail και μονο gmail οπου εκει θα σας αποσταλλει προσκληση οταν ερθει η ωρα που θα σταματησουμε την ελευθερη προσβαση...
Εδω πρεπει να πω οτι το μεγαλυτερο μερος των μελων εχει ηδη συμπληρωθει απο τα ατομα που εκαναν δωρεα και στηριζουν το site μας ακομα απο το MundoBasket της Ισπανιας...Θα συμπληρωσουμε το οριο των μελων που επιτρεπεται με οσους το επιθυμουν και κατα προτεραιοτητα...
Μετα την παροδο 1-2 μηνων θα γινεται μια αναθεωρηση στα μελη και θα παραμενουν μονο οσοι μας στηριζουν..





ΠΡΟΤΑΣΗ



TBLAZERS - CAVALIERS        Over  198.5


 HEAT - ROCKETS        2  +3.5


 PACERS - BUCKS        2  +5.5




HEAT
ROCKETS
      2  +3.5
KNICKS
WIZARDS
      2  +1.5
PACERS
BUCKS
      2  +5.5
RAPTORS
THUNDER
      1  -9.5
PELICANS
HORNETS
  Over 188.5
BULLS
MAGIC
Under 192.5
TBLAZERS
CAVALIERS
  Over 198.5
LAKERS
SUNS
Under 214.5





















Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.